Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Sila ukrytá v púčikoch

Sila ukrytá v púčikoch

Gemmoterapia je najnovšie a najmladšie odvetvie bylinnej medicíny. Ide o 100% prirodzený spôsob na podporu obnovy Vášho zdravia.
Hlavným ,,nástrojom“ sú čerstvé embryonálne tkanivá rastlín, stromov a kríkov, to znamená púčiky, mladé výhonky a korene. Macerujú sa v zmesi vody, alkoholu a glycerínu.
V závislosti na rastline, z ktorej pochádzajú ponúkajú aj rôzne zdravotné výhody. Napríklad extrakt vyrobený z mladých výhonkov borievky má pozitívny účinok na obličky, pečeň a kĺby. Alebo extrakt z mladých výhonkov malín má významný účinok na zdravie ženských pohlavných orgánov, ale aj na celý endokrinný systém.

Spoločné však majú významné detoxikačné a diuretické účinky. Teda podporujú vlastné čistiace úsilie organizmu na odstránenie odpadových produktov a toxických látok, ktoré prijímame z potravy, kozmetiky ale aj zo vzduchu.
Mnohé z nich majú dokonca silnejšie účinky ako bylinné tinktúry vyrobené z rovnakej rastliny (no z dospelej rastliny) – je to presne ten istý rozdiel ako by sme porovnávali deti a dospelých.
Oba typy (gemmoterapeutikum aj bylinnú tinktúru) možno používať spoločne a kombinovať ich, čo je ale závislé od potrieb každého z nás.

Púčiky majú zo všetkých častí rastliny najlepšie terapeutické účinky. Obsahujú vysoké koncentrácie aktívnych prvkov, ako sú hormóny, stopové prvky, vitamíny, minerály, atď. Embryonálne tkanivá ponúkajú nielen vyšší obsah aktívnych látok, ale aj spektrum účinku je oveľa väčšie, než ponúka každá z častí dospelej rastliny samostatne.
Zo všetkých týchto dôvodov je gemmoterapia niekedy nazývaná ako “globálny bylinný liek“.

Aké sú výhody takýchto prípravkov?

Máte problém so spánkom, trávením? Cítite sa často unavení, nafúknutí, podráždení, preťažení? Trápia váš často problémy s dýchacími cestami?
Tak potom vyskúšajte výhody rastlinných kmeňových buniek, ktoré pomáhajú detoxikovať a uvoľňovať toxíny na bunkovej úrovni.

  • Pomôžu zregenerovať vaše bunky a znížiť tak účinky starnutia.
  • Pomáhajú posilniť imunitný systém.
  • Pomáhajú obnoviť energiu a posilniť telo.
  • Podporujú správnu funkciu štítnej žľazy a nadobličiek po nadmernom stresovom období.
  • Pomáhajú normalizovať hladinu estrogénu a progesterónu a tak obnoviť hormonálnu rovnováhu a znížiť množstvo problémov, ktoré z toho vyplývajú (akné, cysty, myómy, zmeny nálad, návaly horúčav, nočné potenie,...).
  • Podporujú detoxikáciu tráviaceho systému a prispievajú k zmierneniu tráviacich ťažkostí.
  • Kombinácia rastlinných kmeňových buniek môže uľahčiť absorpciu vápnika, reguláciu minerálnej rovnováhy a zabrániť tak demineralizácii.
  • Kmeňové bunky môžu aktivovať metabolizmus železa tým, že podporia tvorbu červených krviniek.

Viac sa dozviete pri každom Vami zvolenom produkte, ktorý bude korešpondovať s daným problémom.
Naša ponuka gemoterapeutík a bylinných tinktúr je naozaj bohatá a preto pevne veríme, že si každý nájde ten svoj, ako sa hovorí ,,ušitý na mieru“.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobry den, chcela by som Vam velmi podakovat za rychle odoslanie zasielky Dnes som obdrzala balik a som spokojna. Dakujem a prajem vela spokonych zakaznikov“

Ludmila