Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

15 letných zábavných aktivít, ktoré vás nabijú energiou

15 letných zábavných aktivít, ktoré vás nabijú energiou

Letné obdobie, kedy povinnosti ubúdajú a voľný čas pribúda, je tu. Dni sú dlhšie a každého láka slnečné počasie a príjemné teploty. Väčšina čaká, kedy odbije posledná pracovná hodina, aby mohol stráviť čas na slnku, prípadne pri vode. Kombinácia sérotonínu, slnka, vody a priateľov vám zaručia energiu a pozitívne naladenie.
Mnoho plánuje dovolenky pri mori alebo na horách. Ak ste dobrodružný typ a chcete počas leta zažiť čo najviac, prinášame vám pár užitočných nápadov na letné aktivity.

Prinášame vám 15 tipov na aktivity, ktoré môžete podniknúť a nebudú vás stáť veľa peňazí. Neváhajte zapojiť rodinu, či priateľov a užite si leto naplno.

Piknik a opekanie v prírode

Tráviť čas s priateľmi a rodinou sa dá rôzne. Využite letný čas a vyberte sa spoločne do prírody. Navyše postačí len deka, jedlo, voda a dobrá nálada.

Navštívte múzeum alebo galériu

Máte vo vašom okolí zaujímavé miesto zamerané na kultúru a umenie? Neváhajte sa informovať o aktuálnej výstave a naplánujte si deň plný kultúrneho vyžitia.

Naplánujte si horský výstup

Nemusí to byť zrovna Gerlachovský štít. Zoberte priateľov a spoločne sa vyberte na turistiku. Nájdite turistické chodníky, ktoré vám ukážu krásu prírody vo vašom okolí počas leta.

Choďte stanovať

Slnečné počasie a teple večery sú ako stvorené pre stanovačku v prírode. Zbaľte spacáky, stany, jedlo a vyrazte mimo civilizácie za oddychom.

Podporte lokálne umenie

Navštívte divadlo alebo hudobný koncert, kde budú vystupovať menší umelci z vášho okolia. Určite ich potešíte a zároveň strávite príjemný čas medzi novými ľuďmi.

Cyklotrasy sú hitom leta

Čoraz viac miest si dáva záležať na svojom okolí a možnostiach. Častokrát vznikajú cyklotrasy, ktoré sú ako stvorené na behanie, bicyklovanie, prípadne korčuľovanie.

Urobte si domáce kino na záhrade

Lacná zábava s priateľmi, ktorá vytvára perfektné zážitky. Vytvorte si na záhrade z plachty plátno, pripojte projektor, vyberte film a zábava sa môže začať.

Pozorujte západ slnka a hviezdy

Obyčajná aktivita, ktorá môže prísť niekomu ako nezmysel. Avšak príjemná konverzácia popri západe slnka dokáže byť pohladením pre dušu.

Vyhľadajte rafty

Ak máte radi dobrodružstvo a adrenalín, raftovanie bude skvelý zážitok. Vyberte sa s partiou splaviť niektorú zo slovenských riek a užite si zábavu ako sa patrí.

Urobte si spontánny výlet

Vytiahnite mapu Slovenska, zatvorte oči a prstom ukážte na náhodné miesto na mape. Objavte tak krásu našej krajiny a prírody.

Zabavte sa na festivaloch a rôznych podujatiach

Slovensko usporadúva každý rok nespočetné množstvo hudobných, kultúrnych alebo folklórnych festivalov a bola by veľká škoda nenavštíviť aspoň jeden z nich.

V lete sa nezabudnite chrániť pred slnkom kvalitnými prípravkami na opaľovanie a nepodceňujte ani následnú hydratáciu pokožky.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobrý deň, opäť po dlhej dobe som si objednala tovar a musim Vam iba poďakovať za neuveriteľnú rýchlosť. Ste skvelí. Ďakujem“

Rimma Strohnerová