Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Nielen pre diabetikov

Nielen pre diabetikov Cukrovka je nepríjemná, ale zároveň a, našťastie, aj zvládnuteľná choroba. K najčastejším príčinám vzniku cukrovky patria genetické faktory, zvýšená produkcia hormónov, ktoré zvyšujúcich hladinu glukózy v krvi, chronický zápal podžalúdkovej žľazy, ale aj niektoré lieky. Poznáme cukrovku typu 1. a 2. Cukrovku prvého typu majú väčšinou mladí ľudia či deti a inzulín si musia dodávať viackrát denne injekčnou formou. Cukrovkou druhého typu trpia najmä obézni ľudia nad 45 rokov.

Medzi základné príznaky cukrovky patrí časté močenie, smäd a únava. Na liečbu cukrovky sa používa inzulín. Avšak dôležité je, najmä pomocou diéty, udržovať normálnu hladinu cukru v krvi. Pokiaľ sa cukrovka nelieči, či lieči nesprávne, môže dôjsť až ku kóme. Menej závažná komplikácia je aj vysoký krvný tlak, vyššia hladina tukov a cholesterolu v krvi, poškodenie obličiek, poškodenie zraku. Avšak s týmito komplikáciami sú spojené aj ďalšie choroby, ako ischemická choroba srdca, angína pectoris, akútny infarkt myokardu a náhla cievna mozgová príhoda. Ešte sme nespomenuli jednu nepríjemnosť spojenú s cukrovkou, a to je diabetická noha. Je to veľmi časté postihnutie dolných končatín, kedy poškodením koži, svalstva a nervov dochádza až k odumretiu tkaniva a následnej amputácii.

Spirdietabs, Kromisatabs, Diamid
Ako sme už spomínali, diabetici musia dodržiavať prísnu diétu na stabilizovanie hladiny cukru v krvi. Stabilnú hladinu krvného cukru pomáha udržiavať aj Kromisatabs. Je ideálny pre diabetikov druhého typu, ktorým spôsobuje stabilizáciu cukrovky a v mnohých prípadoch dokonca zníženie príjmu antidiabetík. Kromisatabs pomáhajú znížiť chuť na sladké a obmedziť stav neprekonateľného hladu, čím podporujú znižovanie telesnej hmotnosti.
Ďalší produkt, ktorý vám odporúčame je vhodný nielen pre diabetikov. Ide o Diamid. Okrem toho, že pomáha odstrániť sprievodné ťažkosti spojené s cukrovkou, ako sú plesne či močenie, znižuje aj riziko artériosklerózy, zlepšuje toleranciu k inzulínu, znižuje pocit smädu a chuť na sladké, čo je ideálne aj pri redukčných diétach.
Ďalším prípravkom, ktorý obsahuje sladkovodnú mikroriasu Spirulinu bohatú na beta-karotény, vitamíny B1, B2 , B5 , B6, B12, fosfor, sodík, horčík, železo, draslík, zinok a mangán v aktívnej forme, aminokyseliny a minerály je Spirdietabs. Sú ideálnym doplnkom vegetariánskej stravy alebo redukčných diét, pretože počas pôstu dodávajú telu životne dôležité látky. Okrem toho zvyšujú kondíciu, posilňujú po telesnej námahe alebo cvičení, vďaka obsahu draslíka povzbudzujú činnosť srdca, obmedzujú pocit hladu, znižujú chuť na sladké a pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi.

Pycnogenol strong
Ako sme už vyššie spomínali, diabetici sú ohrození aj inými chorobami, ktoré spôsobuje cukrovka. Ich organizmus je oslabený, a preto by mali myslieť na jeho posilnenie. Pycnogenol strong je na to ideálny. Spevňuje totiž cievy a žily, pôsobí proti kôrnateniu tepien, znižuje riziko vzniku kŕčových žíl, zlepšuje cirkuláciu krvi, chráni proti nádorovým ochoreniam, znižuje produkciu histamínu, pomáha pri alergiách, obnovuje pevnosť a elasticitu pokožky, pôsobí proti sivému, ale aj zelenému zákalu. Toto všetko dokáže vďaka výťažku z kôry pobrežnej borovice.

Žiť s akoukoľvek chorobou je náročné a komplikované. Cukrovka sa pripomína dennodenne, v niektorých prípadoch len slabšie, v iných silnejšie až je nutné pichanie inzulínu. Organizmus je oslabený, vyčerpaný. Vitamínové doplnky mu pomáhajú regenerovať sa a zabrániť vzniku chorôb spôsobených cukrovkou.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem vám veľmi pekne za naozaj rýchle vybavenie mojich objednávok :) ste super :) Balíček je vždy za jeden deň u mňa :) máte bohatý výber produktov za dobré ceny.“

Gabika