Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Presťahovali sme sa

Presťahovali sme sa

Milí priatelia ekológie a zdravého životného štýlu,
je nám veľkým potešením oznamiť vám, že náš BioCare e-shop, ktorý vám slúži s láskou a starostlivosťou už viac ako 15 rokov, sa sťahuje do nových priestorov. A nielen hocijakých priestorov – sťahujeme sa do ekologických a udržateľných priestorov, ktoré sú takmer bez emisií, kde sa budeme venovať našej EKO misii s ešte väčšou oddanosťou. Po novom nás najdete na Družstevnej 45B v Špačinciach.

Od svojho založenia sme vždy dbali na to, aby sme prinášali našim zákazníkom to najlepšie z prírody, bez zbytočného odpadu. Naša filozofia "Myslíme bio, žijeme eko" nie je len prázdna fráza, je to naše životné poslanie, ktoré sme si osvojili a každý deň sa mu oddávame so všetkým odhodlaním.

Po 15 rokoch skúseností sme si uvedomili, že naša úloha nekončí len pri poskytovaní kvalitných produktov a ekologickom balení, ale musíme sa posunúť ešte ďalej. Preto sme sa rozhodli, že aj naše pracovné prostredie bude zrkadliť hodnoty, ktoré vyznávame. Naším cieľom je byť nielen ekologickí v tom, čo ponúkame, ale aj v tom, ako pracujeme.

Nové priestory, do ktorých sa sťahujeme, boli starostlivo vybrané s ohľadom na ich environmentálny odtlačok. Už teraz pri balení objednávok využívame balenie, ktoré nie je jednorazové, ale je recyklovateľné. Chceme tak minimalizovať odpad a ukázať, že aj v malých veciach môžeme urobiť veľký rozdiel pre našu planétu.

Z tohto dôvodu, od 28.2. do 1.3.2024 nevybavujeme objednávky. Všetky objednávky v tomto období budú vybavované od 4.3.2024.

Sme nesmierne vďační za vašu podporu a dôveru, ktorú nám prejavujete počas celých 15. rokov. Aj vaša spätná väzba nás inšpiruje a motivuje každý deň, aby sme boli ešte lepšími ochrancom životného prostredia a poskytovali vám len to najlepšie. Tešíme sa, že vás budeme môcť privítať v našich nových ekologických priestoroch a pokračovať spolu v našej ceste k zdravšiemu a udržateľnejšiemu životnému štýlu.
Ďakujeme, že ste s nami. BioCare.sk

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem veľmi pekne za tovar, neprešlo ani 24 hodín a mala som ho doma. S takouto rýchlosťou vybavenia objednávky som sa ešte nestretla.“

Gabriela Baková