Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Výživové doplnky

Výživové doplnky

Mnohí z nás sa určite už stretli so slovným spojením „výživové doplnky“. Ale vieme, čo presne ten pojem znamená? Nad touto otázkou sa treba zamyslieť. Za výživové doplnky totiž považujeme vitamíny, minerály, byliny a extrakty z bylín, potravinové doplnky, výrobky pre športovcov a mnohé ďalšie produkty, ktoré sú spojené s pomocou pre človeka na podporu zdravia organizmu.

Výživové doplnky majú vo svete a v ľudskej výžive široké využitie. Sú zdrojom pestrej palety významných látok, ktoré sú pre ľudské telo dôležité alebo ich účelom je podporiť organizmus k lepšej činnosti a funkciám celého systému. Často sú stimulantom energetickej výmeny a využiteľnosti. Poskytujú podporu imunitnému systému a tým zabezpečujú prevenciu pred rôznymi ťažkosťami a problémami s prirodzeným chodom ľudského tela. Výživové doplnky napomáhajú pri regenerácii, čistení organizmu. Stimulujú ľudské systémy k vylučovaniu nežiadúcich a toxických látok a tiež povzbudzujú k vytvoreniu ochrannej bariéry v ľudskom tele.

V súčasnej modernej dobe sa stretávame s rozdielnymi životnými štýlmi, čo sa týka stravovania alebo pohybovej aktivity. Väčšia časť civilizácie žije v rýchlom, uponáhľanom, fyzicky a psychicky náročnom svete. Ľudia si často neuvedomujú, že ich telo nedostáva látky, ktoré potrebuje na prirodzené fungovanie. V posledných rokoch prišlo k zmene povedomia a ľudia sa začali obracať k vyhľadávaniu výživových doplnkov a sledovaniu nových trendov zdravého životného štýlu. Čo je v konečnom v dôsledku veľmi dobrá správa.

Výživové doplnky, ktoré sú k dispozícii na stránke, majú pomáhať širokému spektru obyvateľstva. Ich pôvod môžete hľadať v prírode. Tá najlepšie vie, ako máme dospieť k dokonalému zdraviu. Preto si u nás ľudia môžu vybrať z rozsiahleho prírodného sortimentu vitamínov, minerálov, probiotík, prebiotík, antioxidantov, bylín, extraktov z pukov, tinktúr, prírodných éterických olejov a výživových doplnkov pre deti. Mnohé produkty podajú pomocnú ruku aj pri detoxikácii a odkyslení organizmu. Ponúkame vám výrobky z tradičnej čínskej medicíny a aloe vera. Iste Vás poteší výber z bylinných sirupov. Sme tu aj pre budúce alebo súčasne mamičky a snaživcov o svoju štíhlu líniu. Stačí pár kliknutí a otvorí sa Vám náš svet plný skvelých výživových doplnkov určených len pre Vás.

Veľkú časť nášho sortimentu venujeme práve vitamínom, minerálom, prebiotikám a probiotikám. Vitamíny a minerály sú mikroelementy, ktoré telo vyžaduje v malých množstvách. Sú produktom našej zeme a prírody. Pri ich nedostatku však dochádza k narušeniu funkcií a činností špecifických systémov, a tým aj k zlému zdravotnému stavu. Nesprávny životný štýl spôsobuje, že väčšina ľudskej populácie trpí ich nedostatkom. Zlé stravovanie, nekvalitné pokrmy, nadmerné pitie nezdravých nápojov a ďalšie vedú k ťažkostiam s tráviacim traktom a vylučovacím systémom. Človek si sám ničí prirodzenú mikroflóru, narušuje prostredie žalúdka, čriev a iných orgánov. My Vám môžeme ponúknuť pestrú paletu výživových doplnkov, ktoré pomôžu dopĺňať deficit minerálov a vitamínov, podporia organizmus vo vytvorení prirodzeného stavu tráviacich a vylučovacích orgánov.

Ďalším civilizačným problémom je slabý imunitný systém. Každý rok sa stretávame s novými ochoreniami a naše telo si nestíha vytvárať voči nim ochranu. V minulosti sme pomoc hľadali v rastlinách a v plodoch, ktoré boli silnými bojovníkmi. Preto u nás objavíte prírodné výživové doplnky na podporu imunity a obranyschopnosti organizmu. Sú to najmä extrakty z bylín, sušené plody alebo iné časti rastlín, či bylinné sirupy.

Moderná doba prináša ľudskému zdraviu rôzne prekvapenia a nástrahy. Nezdravá strava býva zdrojom voľných radikálov, nežiadúcich zlúčenín, z ktorých sa tvoria v našom tele toxické látky, alebo nadmerne zvyšuje pH v celom systéme. Spočiatku sa telo správa normálne, ale po čase dochádza k nepríjemnému narušeniu prirodzeného chodu. Preto sme sa rozhodli do našej ponuky zaradiť aj výživové doplnky, ktoré Vám pomôžu sa s týmito ťažkosťami popasovať. Prírodné antioxidanty podporia Vaše telo v boji proti voľným radikálom, rastlinné extrakty poskytnú pomoc pri detoxikácii organizmu a ďalšie produkty budú stimulovať prirodzené pH vo všetkých systémoch.

Čínska populácia patrí medzi najzdravšie na svete. Mnohí spájajú tento fakt pre existenciu tradičnej čínskej medicíny. Prvé zmienky o nej sa našli v dokumentoch starších ako 2000 rokov. Dlhé stáročia sa tradičná čínska medicína vyvíjala a zdokonaľovala. V súčasnosti Vám ponúkame to najlepšie, čo z nej vzišlo.

Výživové doplnky nie sú vyrábané pre potreby trhu alebo pre Vás. Sú akousi reakciou na zlý smer pomoci k zdraviu. Výber výživových doplnkov sme urobili na základe Vašich požiadaviek. Takýmto štýlom chceme poskytnúť ľuďom možnosť vlastného výberu prírodných produktov a pomôcť im k lepšiemu zdraviu.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Uzasne sluzby, moja poklona :)“

Klaudia V.