Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

100% prírodné rastlinné oleje

100% prírodné rastlinné oleje Žiadne vedľajšie účinky či alergie, jednoduché užívanie, vynikajúca cena... To je len zlomok z dôvodov prečo ste siahli či uvažujete siahnuť po 100% prírodných rastlinných olejoch, ktoré vám ponúkame. Mnohí z nás do seba hádžu jeden liek za druhým, už pri miernej bolesti hlavy či pri menštruačných bolestiach. Neuvedomujú si však ich vedľajšie účinky. Lieky zaťažujú žalúdok, obličky, môžu dokonca vyvolať alergickú reakciu. Prírodné oleje sú lisované za studena bez pridania konzervantov či farbív. Nevyvolávajú nijaké alergie a nemajú vedľajšie účinky. Dokážu však posilniť imunitný systém, zrýchliť metabolizmus, podporiť tvorbu žalúdočných štiav, znížiť hladinu cholesterolu v krvi, zbaviť menštruačných bolestí či problémov v menopauze, ale zbavia vás aj bolestí spôsobených artritídou. Okrem toho, 100% prírodné rastlinné oleje dokážu spomaliť starnutie, zmierniť vrásky, vyhladiť pooperačné jazvy či vyliečiť akné, kožné alergie, psoriázu, ale aj mnoho ďalších kožných chorôb. Vedia veľmi účinne zregenerovať spálenú pokožku, ale sú ideálne aj pri starostlivosti o vlasy, nechty či dokonca zuby. Sú aj vynikajúcimi antioxidantmi, majú antibakteriálne, antivírusové či proti plesňové účinky.
Nezanedbateľné priaznivé účinky majú aj pri relaxácii, ale aj pri psychickej záťaži.

Spôsoby použitia 100% prírodných rastlinných olejov
Ako uvádzame pri každom oleji, má vnútorné a vonkajšie použitie. Každý olej má mnoho priaznivých účinkov, je na vás, ktorý si vyberiete, aby vám pomohol pri vašich problémoch. Účinky týchto bio olejov lisovaných za studena taktiež uvádzame pri každom jednom oleji.

Vnútorné použitie
Spôsob užívania rastlinných olejov je veľmi podobný. Väčšinou sa odporúča jedna čajová lyžička 1x až 3x denne. Pozor si treba dať pri ricínovom oleji, ktorý pôsobí ako laxatívum.

Vonkajšie použitie
Masáž či vtieranie do pokožky - malé množstvo oleja vtierajte do pokožky tela, tváre, ale aj vlasov. V prípade hustejších olejov ich môžete riediť s redšími olejmi. Oleje nezanechávajú mastný pocit a veľmi dobre sa vstrebávajú do pokožky. Vlasové zábaly - malé množstvo oleja si vmasírujte do pokožky hlavy a následne aj do vlasov a nechajte pôsobiť aspoň dvadsať minút pod uterákom.

Ošetrenie nechtov - prírodné oleje pomáhajú a posilňujú aj nechty. Malé množstvo oleja si vtrite k pokožke nechtov. Môžete vyskúšať aj zábaly na noc, kedy si ruky bohato natriete olejom a na noc oblečiete bavlnené rukavice.

Starostlivosť o zuby - bio oleje pomáhajú aj pri problémoch so zubami, liečia afty v ústach, ale dokonca kokosový olej zuby aj šetrne bieli. Olej si kvapnite na prst a aspoň päť minút šúchajte zuby.

Starostlivosť o detskú pokožku - rastlinné bio oleje sú vhodné aj na ošetrenie detskej pokožky už od prvý dní vášho dieťatka. Nevyvolávajú totiž alergie a neobsahujú konzervačné či iné látky. Taktiež sa dobre vstrebávajú a poskytujú jemnej pokožke vášho dieťatka prirodzenú ochranu.

Prírodné rastlinné oleje si môžete kúpiť TU >>
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobrý deň, dnes mi od Vás prišla zásielka so sirupom Laktofyt. Chcem sa Vám poďakovať za bezpečné doručenie, bezproblémový obchod a rýchle jednanie. Samozrejme aj za darčeky :) Prajem Vám veľa spokojných a stálych zákazníkov. “

Kovalančíková