Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov. Pekny den.“
Oprencakova Anna
Vhodný na tortu či ako základ koláčov.
Suroviny | |
Vajíčka | 6 ks |
Indonézska vanilka | 1/2 čl |
Pšeničná grahamová múka | 170 g |
80% horká BIO čokoláda | 100 g |
Arašidový olej | 100 ml |
Trstinový cukor Dry Demerara | 100 g |
Kypriaci prášok do pečiva BIO | 7 g |
Postup:
Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP.
Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame.
Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ˚C, cca 45 minút.
Plnku zvolíme podľa chuti.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov. Pekny den.“
Oprencakova Anna