Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Ako podporujeme imunitu my

Ako podporujeme imunitu my

V dnešnej dobe sa na nás valí množstvo informácií ohľadom zdravého životného štýlu, spôsobe vyváženého stravovania a vhodných doplnkov výživy. No často krát sú tieto informácie neúplné, zavádzajúce alebo dokonca nepravdivé.
Práve preto sme sa rozhodli obohatiť Vás našimi skúsenosťami, postrehmi, tipmi a poznatkami na vybranú tematiku.

Ako podporujeme imunitu u nás v BioCare.sk?

Na správne fungovanie imunitného systému vplýva viacero dôležitých faktorov. My Vám uvedieme zopár tipov, ktoré pokladáme za najdôležitejšie.

  • Základom je vyvážená strava bohatá na všetky potrebné živiny, vrátane vitamínov a minerálov. No aj my sme len ľudia a občas to nedodržujeme. V takomto prípade sa netreba báť siahnuť aj po výživovom doplnku. V našej ponuka dbáme na to, aby ich zloženie zodpovedalo našej filozofii.
  • Prijímate dostatok vlákniny? Nezabúdajte, že práve ona je zodpovedná za správnu funkciu čriev.
  • Ak je Vaša črevná flóra narušená, potom sú na rade probiotiká. Ide o ,,priateľské“ baktérie, ktoré sa postarajú o harmóniu v tráviacom trakte.
  • Vyhnite sa spracovaným potravinám, nadmernému množstvu bielej múky, cukru, tučného mäsa, konzervantov a pesticídov. Takýmto nevhodným výberom potravín narúšate svoju funkčnú črevnú mikroflóru, ktorá potom nie je schopná efektívne využiť minerály a vitamíny z prijatej stravy. A to má za následok oslabenie imunity a celý rad zdravotných problémov.
  • V neposlednom rade je dôležitá už tak dávno ,,obohraná platňa“ s názvom AKTÍVNY POHYB, ktorá Váš tráviaci a tým aj imunitný systém rozhýbe a naladí na správnu nôtu.
Náš TIP!

Do Vášho jedálnička zaraďte väčšie množstvo čerstvého ovocia a zeleniny, kyslomliečne výrobky a bryndzu, ktoré sú plné prospešných baktérií, uhorky, kapustu, olivy, kokosový olej, huby, cesnak, maliny, čučoriedky, zázvor a podobne.

Ich začlenením môžete podporiť a ochrániť Váš imunitný systém a tým aj celkové zdravie.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Práve som obdržala zásielku, ďakujem, spokojnosť nadmieru, ako v podstate vždy, ked od Vás nakúpim. ďakujem aj za pozornosti navyše.“

Daša Tirolová