Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaTento druh škorice sa označuje aj ako skutočná, či pravá škorica.
Chemicky neošetrené citróny z kontrolovaného eko poľnohospodárstva.
Citrónová kôra ponúka osviežujúcu arómu a citrusovú príchuť.
Citrónová kôra je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov.
Má obdobné použitie strúhanej citrónovej kôry ako prísada na varenie a pečenie.
Vynikne na tanieri v kombinácii s čokoládovými a bielymi dobrotami.
Čokoládové kúsky sú skvelou voľbou pri pečení a príprave chutných delikatés.
BIO čokoládový posyp zo 100% čistého organického kakaa.
Cukor je výborný pomocník pri pečení koláčov, dezertov alebo palaciniek.
Výborne nahradí klasický kypriaci prášok pri príprave bezlepkového pečiva.
Príjemnou arómou navodzuje vianočnú atmosféru a dobrú náladu.
Pripravte si lahodne teplý nápoj vhodný na dlhé, chladné večere.
Želatína biela BIO je vhodná na varenie a pečenie nasladko i naslano.
Pečenie uspokojuje chuťové poháriky ľudí už tisíce rokov. Dnes už narodeniny nie sú úplné bez narodeninovej torty. Tak isto aj vianočné sviatky bez vianočného pečenia. Vedeli ste, že história koláčov siaha až do staroveku? Vtedajšie koláče boli dosť odlišné od tých dnešných. Koláče boli v dávnych dobách skôr chlebové a na dodanie sladkosti sa do nich pridával cukor alebo med. Šlo o veľmi jednoduché pečenie zákuskov, ktoré mali za úlohu nasýtiť. Dnes hrá pečenie neoddeliteľnú úlohu v modernom živote. Či už máte radi pečenie od nuly, alebo skôr uprednostňujete kúpu hotových výrobkov, sladký dezert je vždy dobrý nápad.
Objavte zdravý svet pečenia. Prinášame vám 5 jednoduchých tipov na zdravé pečenie zákuskov. Pomocou týchto tipov, ktoré zvýšia výživovú hodnotu a zároveň si zachovajú rovnakú skvelú chuť, môžete premeniť ktorýkoľvek zo svojich obľúbených dezertov na zdravšiu pochúťku. Tieto tipy fungujú aj na bezlepkové pečenie.
„Bol som príjemne prekvapený rýchlosťou, akou to bolo celé vybavené i e-mailom s podacím číslo. Vaša služba bola priam fantastická.“