Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaCestoviny v tvare zvieratiek, s ktorými bude jedlo zábavou.
Bezvaječné cestoviny zo 100% celých zŕn najlepšej Talianskej tvrdej pšenice.
Vysoká dávka živín a vlákniny, cestoviny patria k vyváženej a racionálnej kuchyni.
Vďaka veselým tvarom dinosaurov bude jedenie cestovín zábavné.
Bezvaječné cestoviny zo 65% celých zŕn najlepšej Talianskej semolínovej pšenice.
Celozrnné cestoviny vyrobené z Talianskej tvrdozrnnej pšenice.
Mimoriadne sýte bezlepkové cestoviny s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny.
Lahodné cestoviny vyrobené pre milovníkov zdravého životného štýlu.
Pohánkové BIO špagety sú výnimočné pre nezameniteľnú orieškovú chuť.
Sú zdrojom vlákniny, sacharidov, rastlinných bielkovín a minerálov.
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn.
Ryžové cestoviny vám ponúkajú novú možnosť v stravovaní v BIO kvalite.
Prirodzene bezlepkové špagety slúžia ako náhrada klasických cestovín.
Vyrobené z tej najkvalitnejšej čerstvo mletej dlhozrnnej ryže.
Svetový hit, ktorý sa riadi heslom: najedzte sa dosýta a nepriberte ani gram.
Na celom svete sú obľúbené a poznáme ich aj ako čínske rezance.
Zásluhou vysokého obsahu vlákniny a živín tvoria súčasť chutnej a vyváženej stravy.
Sú vynikajúcou alternatívou k tradičným pšeničným cestovinám.
Cestoviny tradične pochádzajú z Talianska a vyrábajú sa z tvrdej pšenice. Talianske cestoviny nájdete v rôznych tvaroch či veľkostiach. Tvar cestovín súvisí s talianskym regiónom, z ktorého cestoviny pochádzajú. Cestoviny sa dajú vyrobiť aj z iných surovín, ako je napríklad ryža, jačmeň, pohánka a dokonca aj strukoviny. Na trhu sa môžete stretnúť aj s farebnými cestovinami, ako sú červené, zelené alebo fialové cestoviny.
Cestoviny si môžete vychutnať ako súčasť pestrej a vyváženej stravy. No väčšinou sa vyrábajú z pšenice a obsahujú lepok. Ak máte celiakiu, mali by ste sa vyhnúť bežným cestovinám a hľadať produkty, ktoré sú špecificky označené ako „bezlepkové“. Takéto výrobky sa zvyčajne vyrábajú z hnedej ryže, cíceru, zeleného hrášku či pohánkovej múky. Tieto zdravšie cestoviny sú lepšou voľbou vďaka vyššiemu obsahu vlákniny. Vláknina dokáže kvalitne zasýtiť a podporiť zdravé trávenie. Navyše sú oveľa menej kalorické a poskytujú viac vitamínov a minerálov ako klasické cestoviny.
Vychutnajte si obľúbené zapekané cestoviny, cestoviny s cuketou, cestoviny s brokolicou, cestoviny carbonara či cestoviny s pestom už aj v bezlepkovej verzii. Na trhu nájdete množstvo bezlepkových druhov, ktoré sú zdravšie a chutnejšie.
TIP: Okrem týchto bezlepkových alternatív sú skvelou voľbou aj celozrnné cestoviny, ktoré sú nabité vlákninou, vitamínmi a minerálmi. Z celozrnných cestovín sú najobľúbenejšie špaldové cestoviny – ich nezameniteľná chuť, farba a vôňa je veľkou prednosťou a obohacuje ich jedinečnosť. Určite si obľúbite aj semolinové cestoviny. Semolina je chutná a výživnejšia talianska pšenica. Oproti iným druhom majú semolinové cestoviny nižší glykemický index, čo je dobrou správou pre ľudí, ktorí chcú kontrolovať svoju váhu a hladinu cukru v krvi.