Biocare
Tel. objednávky
Odborná poradňa
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria
25.07.2017 - 09:45

Tipy pre spálenú pokožku

Leto je azda najobľúbenejším obdobím väčšiny z nás. Nekonečné teplo a hodiny strávené pri vode sa však občas nekončia práve najpríjemnejšie. Snáď každý sem tam nezanedbá alebo pozabudne na ochranu proti silnému slnečnému žiareniu a tak večer pocíti, ako nepríjemne bolí spálená ... celý článok

Tipy pre spálenú pokožku
19.07.2017 - 10:25

Spaľujte tuky s chilli

Na Slovensku sú chilli papričky čoraz populárnejšie. Bývajú červené, žlté aj zelené a svete ich je viac než 3000 druhov. Jednu vec však majú spoločnú – sú poriadne štipľavé, pretože obsahujú látku zvanú kapsaicín. Práve vďaka tejto látke môžu byť účinným pomocníkom pri redukcií ... celý článok

Spaľujte tuky s chilli
10.07.2017 - 10:24

Morské riasy - zázrak pre Vaše telo

Vyzerajú síce slizko a nie dva krát chutne, no pre Vaše telo môžu byť hotovým zázrakom. Obsahujú totiž množstvo živín, aminokyselín a stopových prvkov, ktoré podporujú zdravé fungovanie tela. Najrozšírenejšie sú najmä vo Východnej Ázii, v Japonsku či v Kórei, no dlhodobo ich využívajú aj ... celý článok

Morské riasy - zázrak pre Vaše telo
04.07.2017 - 13:58

Prírodné oleje ako náhrada opaľovacích krémov

Krásne opálenie vďaka prírodným olejom Snažíte sa vyhýbať kozmetike, ktorá obsahuje rôzne chemické zložky? Ak namiesto klasických opaľovacích krémov siahate radšej po prírodných alternatívach, odpoveďou pre vás môžu byť prírodné oleje. Vašu pokožku nezaťažujú chemickými látkami, ... celý článok

Prírodné oleje ako náhrada opaľovacích krémov
02.06.2017 - 12:13

Aký je význam BIO bavlny?

Vieme o zdravotných výhodách nákupu BIO potravín a o používaní ekologických čistiacich prostriedkov. Ale máme dostatok informácií o organických materiáloch napr. v kozmetike? Nosenie a používanie organických materiálov má veľký a pozitívny vplyv nielen na naše zdravie ale aj na zdravie našej ... celý článok

Aký je význam BIO bavlny?
26.05.2017 - 11:42

Výhody potravín sušených mrazom

p>Ak chcete uchovať Vaše potraviny čo najdlhšie čerstvé, musí sa z nich odstrániť vlhkosť. Ak sa vlhkosť neodstráni, mikroorganizmy (ako sú baktérie) sa začnú množiť, čo následne vedieť k rozkladu potravín a rastu plesní. Najčastejšie sa využívajú 2 postupy: dehydratácia a ... celý článok

Výhody potravín sušených mrazom
19.05.2017 - 06:45

Maca - peruánsky ,,ženšen“

Maca (Lepidium meyenii) je koreň kapustovitej zeleniny z Ánd (Peru). Rastie v jednej z najtvrdších poľnohospodárskych pôd na svete, zažíva teploty pod bodom mrazu, prudký vietor a intenzívne slnečné svetlo. Je jedinou plodinou na svete, ktorá môže rásť a prosperovať v tak vysokej nadmorskej výške ... celý článok

Maca - peruánsky ,,ženšen“
13.05.2017 - 14:33

Agar - rastlinná náhrada želatíny

Agar-agar, alebo len agar je populárny, želatínový polysacharid z červených morských rias (druh Gelidium). Najčastejšie sa používa ako náhrada želatíny v mnohých potravinárskych výrobkoch, ako sú pudingy, dezerty, želé cukrovinky, polievky, omáčky a podobne. Ide o populárnu alternatívu k ... celý článok

Agar - rastlinná náhrada želatíny

Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Veľmi pekne ďakujem za rýchle vybavenie mojej objednávky! Prajem pekný deň... “

Zuzana Dulovičová