Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Vitamínova príprava na jeseň

Vitamínova príprava na jeseň

Jeseň so sebou prináša chladné noci, menej slnečných dní a s tým spojené chrípkové obdobie. Pomôžte svojmu telu cítiť sa dobre a dodajte mu to, čo potrebuje. Toto sú vitamíny, ktoré vám pomôžu cítiť sa fit až do jari.

Vitamín A

Vitamín A prispieva k efektívnejšej funkcii metabolických, tráviacich a antioxidačných procesov v tele. Nájdete ho v surovej mrkve, živočíšnej pečeni, petržlene a napríklad aj v sušených marhuliach. Je prítomný aj v zelenine, ako je tekvica, červená paprika a špenát.

Vitamín C

Vitamín C je pre telo nevyhnutný po celý rok, no počas chladnejších mesiacov môže pomôcť znížiť príznaky prechladnutia a chrípky či budovať imunitný systém. Získate ho konzumáciou pomarančov, mandarínok, papriky, brokolice alebo karfiolu.

Vitamíny skupiny B

Ak sa počas zimy často cítite malátni a unavení, možno budete potrebovať doplniť vitamíny skupiny B, tzv. B-komplex. Jedná sa o kombináciu ôsmich doplnkov vitamínu B. Každý z nich pomáha pri správnom fungovaní tela a zohráva dôležitú úlohu vo vašom celkovom zdraví. Môžete ním podporiť tvorbu červených krviniek, zlepšiť hladinu energie a zabezpečiť zdravú funkciu mozgu. Mäso, vajcia, mlieko a strukoviny sú bohaté na vitamín B komplex.

Vitamín E

Jeho antioxidačné vlastnosti pomáhajú imunitnému, nervovému a kardiovaskulárnemu systému. Pomáha s oxidačným stresom, ktorý je u mnohých výrazný práve počas jesene. Vitamín E nájdete v rastlinnom oleji, orechoch, hrášku alebo kukurici.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem pekne za bleskové vyriešenie :-) Aj celkovo za váš eshop, ste skvelí a máte skvelé produkty.“

Zuzana Cabadová