Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaKrémová verzia organického balzamikového octu na dotvorenie chutí a vône.
Skvelý doplnk ku každému grilovanému alebo pečenému mäsu.
Vynikne na tanieri v kombinácii s čokoládovými a bielymi dobrotami.
Vyrobený z čerstvých talianskych feferóniek dozretých prirodzene na slnku.
Lahodná horčica s bohatou chuťou doplnená o bylinky a koreniny.
Skvelo dokážu obohatiť, zvýrazniť a oživiť chuť množstva jedál a delikatés.
Plná chuť paradajok, ochutená špeciálnou zmesou korenia a prírodným trstinovým cukrom.
Aj ako dochucovací prostriedok jedál a nealkoholických nápojov.
Na prípravu neodolateľne dobrej marinády, obohatí domáce majonézy a omáčky.
Tuhá pálivá pasta je ideálna na prípravu tradičných kari pokrmov.
Lahodná voda z kvetov pomarančovníka obľúbená najmä v indickej kuchyni.
Tradičná japonská fermentovaná omáčka zo sójových bôbov, praženej pšenice a vody.
Prirodzene fermentovaná, bezlepková (tradične varená) sójová omáčka.
Pasta stvorená pre ozajstných gurmánov a milovníkov exotických špecialít.
Ku grilovanému mäsu, zelenine, rybám alebo k príprave rôznych dresingov.
Výborne dochutí grilované, restované či pečené pokrmy na ázijský spôsob.
Vôňa ruží, či už vychádzajúca zo záhradnej rastliny, parfumu alebo ružovej vody, je očarujúca. My ľudia milujeme vôňu ruží natoľko, že ich pestujeme už viac ako 5000 rokov. Počas 17. storočia bol po ružiach taký obrovský dopyt, že sa ružová voda v niektorých častiach Európy používala ako zákonné platidlo. Dnes zostáva ružová voda tradičnou pomôckou pri starostlivosti o krásu a zdravie pokožky a používa sa aj v mnohých lahodných dezertoch.
BIO ružová voda prináša telu mnoho výhod, od zlepšenia pokožky, až po ochladenie tela počas horúcich letných dní. Najčastejšie sa používa ako pleťová ružová voda na tvár alebo ako ružová voda na vlasy. A čo ružová voda a recepty? Môžete ju použiť aj ako skvelé ochucovadlo mnohých sladkých pochúťok, napríklad známého ryžového pudingu „kheer”.
TIP na kheer recept: Na indický ryžový puding potrebujete 2 šálky kokosového mlieka, 2 šálky mlieka, 2 PL cukru, ½ šálky basmati ryže, ¼ šálky hrozienok, ½ ČL mletého kardamónu, ½ čajovej lyžičky ružovej vody, ¼ šálky nakrájaných mandlí, ¼ šálky nasekaných pistácií. Kokosové mlieko, mlieko a cukor priveďte vo veľkom hrnci k varu. Pridajte ryžu, znížte teplotu na minimum a varte, kým zmes nezhustne a ryža nezmäkne, teda cca 20 minút. Vmiešajte hrozienka, kardamon a ružovú vodu. Varte ešte niekoľko minút. Nalejte do servírovacích misiek a ozdobte mandľami a pistáciami.
TIP: Okrem ružovej vody stoja za spomenutie aj tieto chutné ochucovadlá: pomarančová voda, umepasta, tamarindová pasta, miso pasta, sweet chilli omacka, pasta z chilli, red curry pasta, či zelená curry pasta. Všetkých spomínaných pomocníkov nájdete v našej bohatej ponuke.
„Zásielku mi dnes ráno doručili. Ďakujem. Super služba. Máte štyroch ďalších klientov, určite sa obrátia na vás aj moje kamošky.“