Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaChutné, z bylín vytvorené nápoje vyrobené tradičnou indickou medicínou - ajurvédou.
Sušený mangový prášok vyniká medovou vôňou a kyslou citrusovou chuťou.
Silné a aromatické - jedna z najzaujímavejších a nezabudnuteľných aróm.
Špeciálny typ Indickej minerálnej soli KALA NAMAK využívanej ako korenie.
Dodávajú jedlu pikantnú, aromatickú, rustikálnu chuť a vôňu, ktorá je jedinečná.
Indická aromatická zmes rôznych korení, ktorej použitie je naozaj univerzálne.
Indické korenie, ktoré je neoddeliteľnou zložkou karí a mango chutney (čatní).
Exotické korenie, ktoré môže pridať nový rozmer nielen slaným ale aj sladkým pokrmom.,
Má silnú arómu a štipľavú chuť. V Indickej kuchyni je toto korenie kľúčovým prvkom.
V indickej kuchyni sa jedlo pripravuje na ghee. Ghee je vlastne prepustené maslo a slúži ako maslový tuk / olej. Na ghee sa najprv opražia celé koreniny, pridajú sa mleté koreniny a až potom sa pridávajú ostatné suroviny. Takto pripravené jedlo je výraznejšie, chutnejšie a oveľa aromatickejšie. Medzi najobľúbenejšie koreniny v Indii patria: škorica, kurkuma, šafran, koriander, kardamon, čierny alebo dlhý peper, zázvor, horčičné semienka, adžvan, amchoor (mangový prášok), asafoetida, rímska rasca, chilli, čierna soľ či masala korenie. Indická kuchyňa je plná vegetariánskych a vegánskych receptov. Medzi obľúbené recepty indickej kuchyne patria: tikka masala, paneer butter masala, aloo gobi či šošovicový dhal s kokosovým mliekom.
„Ďakujem pekne dnes ráno mi došiel balíček veľká spokojnost, pekný deň vám prajem a všetko dobre kuchtova Alena ešte raz velke DAKUJEM“