Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPripravte si tradičné recepty s bezlepkovými zmesami na pečenie.
Zmes na prípravu zemiakových knedlí či už na slano, alebo sladko.
Bezlepkové zmesi s obsahom kvásku z quinoi alebo pohánky.
Bezlepkové zmesi s obsahom kvásku z quinoi alebo pohánky.
Ponúka vysoký obsah vlákniny a kvalitných bielkovín.
Skvelý pomocník na prípravu neodolateľne chutných palaciniek i lievancov.
Majú znížený obsah sacharidov, takže sú vhodné aj pre diabetikov.
kombinácia ryžovej, tapiokovej, pohánkovej a zemiakovej múky.
Pridaním obľúbených ingrediencií si zo zmesi hravo vyčaríte chutné občerstvenie.
Sušené vajcia plne nahradia čerstvé vajcia všade tam, kde ich potrebujete.
Vychutnajte si zdravé maškrty z celozrnnej múky určené pre deti i dospelých.
Zemiakové knedle sú vyrobené pre ľudí s bezlepkovou diétou.
Pripravte si chutné placky, knedle alebo kroketky iba s pridaním vody.
Môžete ukuchtiť vynikajúce makovníky, jemné šišky alebo lahodné muffiny.
Túžite pripraviť božský bezlepkový chlieb alebo šťavnatý vegan burger? Z našej ponuky hotových zmesí na varenie i pečenie si vyberie naozaj každý. Všetky zmesi na varenie i pečenie ponúkajú množstvo výhod:
TIP: Medzi najobľúbenejšie hotové zmesi jednoznačne patria: bezlepková zmes na pečenie chleba v domácej pekárni, bezlepková zmes na sladké dobroty, bezlepková zmes na vegan falafel, bezlepková zmes na šťavnatý vegan burger či zmes na makové palacinky.
Bezlepkové pečenie predstavuje „nový svet” so špecifickými ingredienciami a technikami. Pečenie bez lepku nemusí byť vôbec náročné. Stačí si osvojiť „pravidlá“ bezlepkového pečenia, aby ste s istotou vytvorili vaše obľúbené maškrty. Pochopenie fungovania bezlepkových receptov vám pomôže dosiahnuť textúru a chuť, po ktorej túžite.
Lepok je elastický proteín nachádzajúci sa v určitých obilninách, ako je pšenica, jačmeň a raž. Elasticita lepku umožňuje cestu zachytiť vzduch uvoľnený kypriacimi látkami (droždie, prášok do pečiva alebo sóda bikarbóna), vďaka čomu môže cesto nakysnúť. Lepok dodáva bežnému cestu dôležité vlastnosti. Ak ho jednoducho odstránite bez toho, aby ste to nejakým spôsobom kompenzovali, budete mať neuspokojivé výsledky. Prinášame tipy na úspešné pečenie bez lepku:
„Dobrý deň, práve som obdržal perfektne zabalenú zásielku aj s darčekmi. Veľmi pekne ďakujem. Všetko dobré celému tímu, nech sa vám darí!“