Biocare
Tel. objednávky
Odborná poradňa
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria
03.12.2018 - 17:40

Cestoviny na vegánsky spôsob

Pripravte si rýchly a ľahký obedík v podobe cestovín a bezmäsitých ingrediencíi, ktoré odľahčia Vaše trávenie. Cícer je strukovina, ktorá si zaslúži svoje využitie v kuchyni. Je časovo nenáročný na svoju prípravu a svojou orieškovou chuťou spestrý celkovú chuť jedla. Na prípravu možno ... celý recept

Cestoviny na vegánsky spôsob
07.11.2018 - 17:53

Tekvicové lievance

Hokkaido - obľúbený druh tekvice možno využiť do rôznych slaných i sladkých jedál. Svojou výnimočnou chuťou a zdravotnými benefitmi prinesie do vašej zbierky receptov obľúbenú surovinu pre prípravu jedál. Hokkaido je navyše naozaj nízko kalorická bomba. Základom pre lievance z tekvice Hokkaido ... celý recept

Tekvicové lievance
02.11.2018 - 07:00

Zapekaná brokolica so zemiakmi

Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínu C, bielkovín i betakaroténu. Znižuje riziko výskytu rakoviny, čistí krv a je pre telo skvelou zásobárňou kyseliny listovej, veľmi dôležitej pre tehotné ženy. To všetko a ďaleko viac ponúka brokolica. Pripravili sme si pre vás recept, ktorým jednoznačne ... celý recept

Zapekaná brokolica so zemiakmi
04.09.2017 - 15:57

Jablčný múčnik

Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame. Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom. Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút. Poznámka: Hrnček má objem ... celý recept

Jablčný múčnik
18.08.2017 - 11:50

Ľahučké karobovo-kokosové mafiny

V hrnčeku teplého mlieka rozputíme tabletky stévie, pridáme ryžový sirup a dobre premiešame. Suroviny dáme do misky, pridáme mlieko so sladidlami a premiešame lyžicou. Pomocou PL naplníme mafinové papierové košíčky, ktorými sme vystlali silikónové. Pečenie 10 minút na 220°C a 10 minút na ... celý recept

Ľahučké karobovo-kokosové mafiny
19.07.2017 - 14:43

Čokoládový korpus

Postup: Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP. Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame. Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ... celý recept

Čokoládový korpus
30.05.2017 - 10:02

Krém z restovaného póru

Postup: Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame. Dobrú ... celý recept

Krém z restovaného póru
23.05.2017 - 11:12

Rýchly tvarohový koláčik

Postup: Najprv vymiešame vajíčka s vanilkou a cukrom do peny, potom pridáme zvyšok surovín. Pečieme na menšom plechu, ktorý si vystelieme papierom na pečenie ( 180 ˚C – 20 minút). Zatiaľ si uvaríme puding z ryžového mlieka, vanilky, podľa chuti aj cukru a pudingového prášku. Necháme ... celý recept

Rýchly tvarohový koláčik

Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobry deň,dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky potešila ma nasa postarka uz hned zrana,dakujem“

Evka Baloghová