Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„ĎAKUJEM za rýchle vybavenie mojej objednávky. Prajem pevné zdravie a veľa dobrej nálady.“
R. Bartková
Nahradenie strúhanky zdravšou alternatívou prináša podobný výsledok, len s jedným rozdielom. Náhrady klasickej strúhanky sú oveľa výživnejšie a zdravšie pre celé telo. Ak hľadáte chuť, textúru a nutričný profil podobný klasickej strúhanke, tak kukuričná, panko či špaldová strúhanka určite splnia vaše očakávania. Vyberte si z bohatej ponuky zdravých alternatív aj vy.
Výborne sa hodí na obaľovanie mäsa, rýb, morských plodov, zeleniny a húb.
Na obaľavanie, na prípravu zeleninových jedál alebo sladkých plniek.
Strúhanku miluje snáď každý, vďaka tomu že vytvára veľmi chutný chrumkavý obal pri vyprážaní našich obľúbených jedál. Klasické strúhanky často obsahujú vysoké hladiny kukuričného sirupu a sodíka, ako aj potenciálne alergény. Našťastie existuje veľa chutných alternatív. Dodajte jedlám väčší nádych gurmánstva a zažite rozdiel medzi klasickou strúhankou a týmito chutnými alternatívami:
Medzi ďalšie menej známe alternatívy strúhanky patria: hrachová strúhanka, pšenová strúhanka alebo kukurično-cícerová strúhanka. Všetky sa pýšia bezlepkovým zložením a jedlám dodávajú skvelú chrumkavú štruktúru.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„ĎAKUJEM za rýchle vybavenie mojej objednávky. Prajem pevné zdravie a veľa dobrej nálady.“
R. Bartková