Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaVýborne sa hodí na obaľovanie mäsa, rýb, morských plodov, zeleniny a húb.
Na obaľavanie, na prípravu zeleninových jedál alebo sladkých plniek.
Strúhanku miluje snáď každý, vďaka tomu že vytvára veľmi chutný chrumkavý obal pri vyprážaní našich obľúbených jedál. Klasické strúhanky často obsahujú vysoké hladiny kukuričného sirupu a sodíka, ako aj potenciálne alergény. Našťastie existuje veľa chutných alternatív. Dodajte jedlám väčší nádych gurmánstva a zažite rozdiel medzi klasickou strúhankou a týmito chutnými alternatívami:
Medzi ďalšie menej známe alternatívy strúhanky patria: hrachová strúhanka, pšenová strúhanka alebo kukurično-cícerová strúhanka. Všetky sa pýšia bezlepkovým zložením a jedlám dodávajú skvelú chrumkavú štruktúru.
„Ďakujem za objednávku, prišla rýchlo a v poriadku. Ešte raz ďakujem. “