Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaJe vynikajúca pre prípravu mliečnej ryže, ryžových nákypov a ďalších sladkých pokrmov.
Divoká ryža je veľmi výživná a prirodzene bezlepková.
Má krátky a takmer guľatý tvar. Na rozdiel od klasickej dlhozrnnej ryže, lepšie drží pokope.
Je charakteristická svojou kvetinovou vôňou a veľmi jemnou chuťou.
Je krásne čistá a tenká, pred varením ju nie je nutné ani premývať.
Ryža je základnou potravinou v mnohých krajinách a poskytuje miliardám ľudí na celom svete skvelý zdroj energie. Existuje mnoho odrôd ryže, ktoré sa líšia farbou, chuťou a nutričnou hodnotou. Ryža ponúka telu bohatý zdroj vlákniny a zdravých sacharidov, je hlavným zdrojom paliva pre telo. Stručne povedané, ryža je veľmi zdravá potravina a ponúka telu mnoho benefitov. Možno sa pýtate, či obsahuje ryža lepok. Ryža je úplne bezlepková a môžu si na nej pokojne pochutnať aj bezlepkáči a všetci milovníci zdravého životného štýlu.
Na svete existuje viac ako 40 000 druhov ryže. Mnoho krajín má svoje vlastné ryžové jedlo, ktoré zdôrazňuje miestnu kuchyňu a kultúru. Napríklad paella v Španielsku, rizoto v Taliansku či sushi v Japonsku. Medzi najbežnejšie druhy ryže patrí:
TIP: Pri výbere ryže vsaďte na kvalitu a dodávateľa, ktorému dôverujete. Nekvalitná ryža totiž môže obsahovať rôzne toxíny.
„presne tak som si to predstavovala, ste suverejne najlepší, dakujem vám. “