Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Ako zvýšiť svoju výkonnosť

Ako zvýšiť svoju výkonnosť

Občas sa nám v živote stáva, že naša výkonnosť v práci alebo celkovo v živote klesá. Ak zistíme, že sa niečo také v našom živote deje, uvedomíme si, že sa už dlho cítime preťažení. Začínajú sa nám v dôsledku týchto problémov rúcať vzťahy, pretože naše reakcie sa stávajú neprimeranými. Rovnako môžeme v takýchto chvíľach strácať motiváciu do budúcnosti a všetko sa nám začne rúcať. Preto je dôležitá dôkladná analýza a následne riešenie problému, ktorý nastal. Výsledkom dlhodobých ťažkostí môže byť aj depresia, a preto je najlepším riešením takéhoto problému, zbavenie sa stresu. Osloboďte sa od stresových situácií a tešte sa zo života. Pozrime sa spolu, aké symptómy nás upozornia na to, že niečo nie je v poriadku a ako si pomôžeme prírodnou cestou tak, aby sme sa zníženiu výkonnosti vyhli a aby každý deň bol plný elánu a radosti.

Čo to je?

Znížená výkonnosť je charakterizovaná ako stav nemohúcnosti, strata motivácie a výrazné zhoršenie fyzického a tiež psychického stavu človeka v porovnaní so stavom obvyklým. Ak si myslíte, že je to len akýsi názov pre lenivosť, nie je to pravda. Je to vlastne ochranné opatrenie prírody, ktoré slúži na to, aby ľudia, ktorí nemajú dostatočný prívod živín, neriskovali priveľkými aktivitami a rizikami.

Prečo vzniká?

Príčinou vzniku tohto problému je hlavne zníženie bunkovej činnosti a celkovej látkovej premeny v dôsledku zvýšeného stresu a nedostatočného prívodu živín do organizmu. Je dôležité si uvedomiť, že človek je mentálne a tiež fyzicky unavený. Zodpovednosť za tento stav nesú vynútené faktory vo všetkých bunkách nášho tela. Ide o nedostatok látok, ktoré sú biologicky aktívne. Sem patrí horčík, vitamín B6, vitamín D, vitamín A, esenciálne mastné kyseliny a podobne. Gény reagujú tým, že látkovú premenu zredukujú a ľudia sa následne čudujú, prečo zmizla ich výkonnosť.

Najčastejšie prejavy

Symptómami, ktoré nám najčastejšie prezradia, že ide práve o tento problém, sú:

  • Vyčerpanosť, únava
  • Strata radosti zo života
  • Nedostatok motivácie
  • Poruchy učenia
  • Poruchy koncentrácie
  • Obehové poruchy
  • Depresia

Pomoc

Základným bodom v terapii je odstránenie stresových faktorov. Rovnako je dôležité prijímať stravu bohatú na živiny s vysokým obsahom biologicky aktívnych látok. Vďaka tomu sa organizmus stane odolnejším voči stresu a začne omnoho lepšie zvládať záťažové situácie. Rovnako je dôležité dať si do poriadku svoje konflikty a vzťahy. V súvislosti so stravou ako som už spomínala, potrebujeme do organizmu dostať biologicky aktívne látky ako je napríklad aj vitamín D alebo vitamín A. Tie nájdeme v potravinách ako sú špenát, tekvica, papája, kel, brokolica, melóny, rajčiaky, marhule, zelený šalát, strukoviny, broskyne, mango a avokádo. Rovnako dôležité je aj železo, ktoré nájdeme v kapuste, mrkve, koreňovej zelenine a iných plodinách.

V prípade, že nedokážete skonzumovať veľké množstvo ovocia a zeleniny, naša stránka vám ponúka napríklad vitamín D v koncentrovanej forme v podobe tabliet, taktiež v podobe kvapiek. Vitamín A si môžete vybrať ako koncentrát rozpustený v oleji alebo ako koncentrovaný v kombinácii napríklad s vitamínom D v podobe tabliet. Okrem toho vám ponúkame rôzne druhy jadier, orieškov alebo sušených plodov. Máte si z čoho vybrať.

Strata výkonnosti sa v súčasnosti veľmi nevypláca. Zaužívaný kolotoč sa naruší a my nevieme, čo ďalej. Naučme sa o svoje telo starať a vďaka silnej imunite zvládneme každý stres, budeme zdraví a plní elánu.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem velmi pekne za vybavenú objednávku v super rýchlom konaní. Balík dnes došiel:-)“

Duchová