Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Bolestivý opar

Bolestivý opar S nepríjemným a bolestivým oparom na perách sa stretlo takmer deväťdesiat percent dospelých. Na úvod však musíme spomenúť, že existujú tri typy tohto kožného ochorenia, a to opar na perách, opar na genitáliách a pásový opar. My sa ale bližšie pozrime na opar, ktorý je na perách a ktorý vyvoláva vírus HSV1. Týmto vírusom sa môžete nakaziť už v detstve, ale prejaviť sa nemusí.

Čaká, až bude vaša imunita oslabená, a potom sa prejaví ako bolestivé a páliace ložisko, ktoré mokvá, praská až na ňom vznikne chrasta. Aj keď hovoríme o opare na perách, objaviť sa môže aj v ústach, na tvári či v nose. Pozor však na opar, ktorý sa urobí v blízkosti oka, vyhľadajte lekára a poraďte sa o vhodnej liečbe, mohlo by totiž dôjsť až k slepote.
U detí je opar sprevádzaný dokonca teplotou, slintaním a zdurením uzlín. Dospelí sa zase cítia akoby mali angínu. Pokiaľ ste už opar mali, je pravdepodobné, že ho budete mať zase. Záleží však na vašej imunite. Opar môže vyvolať aj stres, veľká fyzická aktivita, ale aj slnko či solárium a, samozrejme, oslabenie imunity operáciou, teplotou...
Opar po liečbe zmizne po pár dňoch, avšak môže narobiť aj nepríjemnosti, a to zahnisanie, opuch a teploty, jazvy na koži či zmeny farby pokožky. V ťažkých prípadoch až zápal mozgových blán, ale to už hovoríme o ostatných dvoch typoch oparov.

Masť na opar OparStop
Pokiaľ ste už opar mali, isto viete, ako sa to začína. Kútik úst nepríjemne svrbí, postupne červená, až sa začne vytvárať opar. Neváhajte a už pri prvých príznakoch použite antiseptický roztok alebo masť.
My vám opäť ponúkame riešenie problému, a to masť s názvom Oparstop. Jej unikátne zloženie a včasná aplikácia účinne pôsobí proti jednoduchému oparu, a teda herpes simplex. Produkt urýchľuje zahojenie prasknutého pľuzgierika. Okrem toho Oparstop ošetruje aj zapálené kútiky, popraskané pery a poúrazové poranenia pier.
Stačí, ak budete masť nanášať dva až štyrikrát denne na postihnuté miesta. Pre rýchlejšie hojenie užívajte aj vitamín B12 a E.

Hliva ustricová na podporu imunity
Keďže je opar aj ako dôsledok oslabenej imunity, je dôležité posilňovať ju.
Hliva ustricová je vo svete rozšírená drevná huba so šedými klobúkmi a má schopnosť stimulovať bunky, ktoré vytvárajú v tele prirodzenú imunitu. Túto schopnosť spôsobuje polysacharid zložený z glukánov, ktoré v tele stimulujú bunky prirodzenej imunity a taktiež pôsobia protizápalovo. Hliva ustricová je bohatým zdrojom prírodných vitamínov či minerálov. Obsahuje vitamíny B, D, C či K, ale aj kvalitné proteíny, nenasýtené mastné kyseliny, osem aminokyselín, prvky ako selén, zinok, bór, jód, chróm, meď, železo, ale aj vlákninu.

Bekavitabs
Ďalším prípravkom pri problémoch s oparom je Bekavitabs, najmä pre obsah vitamínov B. Tieto vitamíny napomáhajú k udržaniu zdravej nervovej sústavy, kože, očí, vlasov a pečene. Tráviace poruchy, praskliny v kútikoch úst, depresie, chudokrvnosť a akné sú častými príznakmi nedostatku vitamínov z radu B. Bekavitabs okrem toho posilňuje imunitný systém, vplýva na tvorbu červených krviniek, urýchľuje regeneráciu fyzických aj psychických síl, ovplyvňuje látkovú výmenu cukrov, tukov a bielkovín.

Opar je veľmi nepríjemné a časté ochorenie, avšak pri včasnej liečbe a podpore imunity sa mu určite vyhnete.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Vážená spoločnosť Biocare! Ďakujem pekne za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky /Dračia krv/. Po včerajšom oznámení telefónom a mailom mi dnes doobeda poštárka doručila balíček. Ďakujem aj za priložený malý darček, som veľmi spokojný.“

PhDr. Štefan Slisz