Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Krásna a zdravá pokožka s BIO NATURALIS

Krásna a zdravá pokožka s BIO NATURALIS

Každý z nás vie, že o svoje telo by sme sa mali príkladne starať. Je totiž jediné, ktoré počas života dostaneme, a preto si zaslúži starostlivosť nie len zvnútra so zdravou vyváženou stravou, ale aj zvonku. Máme na mysli starostlivosť o vlasy, pokožku a pleť. Dennodenne sú vystavované okolitým vplyvom, zmenám počasia, toxínom a iným agresívnym látkam, ktoré útočia na náš zovňajšok. Práve tieto faktory by nás mali motivovať k tomu, aby sme uvažovali nad prvotriednou ochranou a starostlivosťou.

V dnešnej ponuke kozmetiky už nájdeme množstvo výrobcov, ktorí do zloženia svojich produktov pridávajú najmä prírodné látky, oleje a prírodné výťažky. Samozrejme, vyhnúť sa v čo najväčšej možnej miere chémii je správne. Nie len zdravá strava, konzumácia BIO zeleniny a ovocia bez zbytočných postrekov a domácich produktov je cestou k zdravému telu. Práve prírodná kozmetika dokáže zabezpečiť harmóniu vášho tela a verte, že ono sa vám odvďačí. Ako si však vybrať medzi širokou ponukou produktov tú správnu značku? Je prirodzené, že každý z nás je jedinečný a to, čo jednému pomôže, inému nemusí. Výber kozmetiky je tak často individuálny, avšak radi by sme vám ponúkli možnú alternatívu. V našej ponuke nájdete aj produkty značky NATURALIS s podnázvom BIO, čo dáva prísľub k šetrnej a prírodnej starostlivosti.

Značka BIO NATURALIS má u nás zastúpenie niekoľkými produktami. Sú to šampóny a krémy bežnej dennej potreby, ktoré majú za cieľ pravidelne a šetrne sa starať o vašu pokožku. Obsahujú vysoké množstvo prírodných a bylinných extraktov, ktoré hydratujú a ošetrujú pokožku aj vlasy. Súčasťou ich zloženia sú aj BIO certifikované zložky.

Radi by sme vám predstavili práve obľúbený Vlasový šampón BIO NATURALIS s vysokým podielom gélu z listov aloe vera. Šampón hĺbkovo čistí, navracia vlasom lesk a silu, a súčasne vyživuje a hydratuje pokožku hlavy. Taktiež obsahuje olivový olej a olej z pšeničných klíčkov, ktoré sú bohatým zdrojom vitamínu E. Vďaka svojmu zloženiu je šampón hypoalergénny a šetrný k pokožke, neobsahuje silikóny, SLS, ALS ani parabény. A aby toho nebolo málo, šampón má príjemnú naturálnu vôňu, ktorá vo vašich vlasoch dlho vydrží. K dosiahnutiu výsledku zdravých vlasov je vhodné použiť aj bezoplachový kondicionér, taktiež s vysokým obsahom aloe vera. Po použití budú vlasy jednoducho rozčesateľné, hebké a ochránené.

Hygiena a čistota podpazušia je u mnohých citlivá téma, rovnako ako je citlivá aj pokožka v tejto oblasti. Práve preto by sme jej mali venovať pozoruhodnú starostlivosť. Prírodný deodorant bez obsahu hliníka a syntetických látok dokáže dodať šetrnú starostlivosť. DEO Natural Roll-On 24H+ obsahuje výťažky a éterické oleje levandule a rozmarínu, ktoré podpazušie dezinfikujú. Aloe vera upokojuje podráždenú pokožku a harmanček s nechtíkom doprajú celodennú sviežosť. Deodorant s príjemnou unisex vôňou zabezpečí celodennú ochranu pri potení tak mužom ako aj ženám, a to všetko iba vďaka prírodným produktom.

Z radov prírodnej kozmetiky BIO NATURALIS by sme ešte radi spomenuli niečo aj pre našich najmenších. Práve detská pokožka a vlasy potrebujú tú najjemnejšiu a šetrnú starostlivosť. Vlasový a telový šampón pre deti je vyvinutý práve pre tieto potreby. Obsahuje výťažky z čisto prírodných látok ako aloe vera, rozmarín, nechtík, harmanček či olivový olej. Nedráždi preto oči a má príjemnú vôňu. Čo je pre detskú pokožku dôležité, neobsahuje minerálne oleje, syntetické vône, parabény a agresívne penidlá. Mamičky tak môžu svojim deťom dopriať tú najlepšiu starostlivosť.

V rade produktov BIO NATURALIS nájdeme aj iné druhy kozmetiky, ktoré rovnako šetrne pristupujú k nášmu telu. Veríme, že sme vám tak pomohli zorientovať sa v ponuke prírodnej kozmetiky a vášmu telu doprajete tú najlepšiu starostlivosť každý deň.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Práve mi bol doručený balík. Veľmi pekne ďakujem za tak rýchle vybavenie mojej objednávky. Určite posuniem ďalej informácie o vás.“

Masaryková