Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Materská kašička, dar prírody

Materská kašička, dar prírody Proteíny, enzýmy, cukry, tuky, voľné aminokyseliny, vitamíny B1 , B2 , B6 , B12 , Bc , C či E, železo, mangán, zinok, ale aj kobalt, mastné kyseliny a vodu obsahuje včelia materská kašička. Je to vlastne kašovitá hmota, ktorú vylučujú robotnice včely medonosnej a kŕmia ňou svoje larvy. Veľmi priaznivé účinky má však aj na ľudský organizmus. Okrem toho, že pôsobí ako celkový imunostimulátor, zvyšuje aj životnú silu, zlepšuje psychický stav, činnosť srdca, má antibiotické a protivírusové účinky.

Čo kašička lieči
Pokiaľ by sme mali vypísať všetky ochorenia, pri ktorých by vám materská kašička mohla pomôcť, asi by nám nestačil „papier“. Za všetky spomeňme aspoň chudokrvnosť, astmu, depresiu, angínu, nechutenstvo, osteoporózu, lieči akné a iné kožné choroby, pomáha po chirurgických zákrokoch, po úrazoch, využíva sa aj ako podporný prostriedok pri skleróze multiplex, parkinsonismuse, ochrnutí, pomáha pri ťažko sa hojacich ranách, ale aj pri zápaloch hrubého čreva. Ako sme už spomínali, materská kašička zlepšuje psychický stav, duševnú činnosť, zlepšuje depresívne stavy a celkovo vyčerpaný organizmus.

Dávkovanie

Optimálna dávka včelej kašičky je 5 až 10 miligramov. Jej ďalším veľkým plusom je aj to, že nemá žiadne nežiaduce či vedľajšie účinky.
Včeliu kašičku môžete užívať v niekoľkých formách – v kapsliach, mede, ale aj čerstvú. Vzhľadom však na jej náročné uskladnenie, radíme kapsle. Odporúčané dávkovanie je jedna kapsula dvakrát denne. Obsahuje 200 mg včelej materskej kašičky a 100 mg včelieho peľu. Ideálne je užívať kapsuly štyridsať dní a kúru zopakovať po dvoch až troch mesiacoch.

Materská kašička BIO
Materská kašička BIO je nový produkt v našej ponuke. Je to dokonalý kokteil živín, ktoré podporuje bunkovú regeneráciu, podporuje imunitu a schopnosť regenerácie, zlepšuje hojenie rán, najmä popálenín, zvyšuje celkovú vitalitu, najmä u starších ľudí a osôb v rekonvalescencii, obsahuje látky podobné ženským pohlavným hormónom, a tak priaznivo ovplyvňuje oblasti súvisiace s hormonálnou rovnováhou, ako je menštruačný cyklus, plodnosť, sexuálna vitalita a ťažkosti v období menopauzy.
Materská kašička BIO podporuje tiež prekrvenie mozgového tkaniva, zvyšuje odolnosť nervových buniek voči degeneratívnym procesom a podporuje ich regeneráciu, zlepšuje zdravie srdca a ciev, pozitívne ovplyvňuje krvný tlak a hladinu cholesterolu, podporuje kvalitu vlasov a pleti, pomáha pri nespavosti, ale priaznivo pôsobí aj pri bolestiach hlavy a migrénach. Materská kašička je nevhodná pre tehotné ženy a osoby alergické na včelie produkty.

Včelie detičky jedia materskú kašičku síce iba štyri dni, ich život však trvá iba štyridsaťpäť dní. Zato ich matka sa živí včelou kašičkou celý štyri až päťročný život. Prečo by sme teda nevyužili účinky tohto živinami plného produktu a nezlepšili tak svoje zdravie? Výpočet chorôb, pri ktorých včelia kašička pomáha hovorí sám za seba. Pokiaľ vás trápi jedna z nich, vyskúšajte kúru s materskou včelou kašičkou a sami pocítite jej priaznivé účinky.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Moja objednávka bola v poriadku doručená do 24 hod. od objednania. Som nadmieru spokojný. Ďakujem. “

Ján Eliaš