Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Starostlivosť o pokožku s nami

Starostlivosť o pokožku s nami Každá žena túži po krásnej pleti bez vrások. Naša pokožka je však našim najväčším orgánom. Jej plocha je jeden a pol až dva metre štvorcové a váha od tri a pol do desať kilogramov. Hrúbka kože je od pol milimetra do piatich milimetrov, avšak vekom sa koža stenčuje.

Koža má veľa dôležitých funkcii, je našou ochranou pred vonkajším svetom, chráni naše orgány, reguluje telesnú teplotu, vďaka pokožke cítime bolesť, tlak, ale aj teplo či zimu, ale pokožka má aj imunitnú funkciu. Koža bráni pred vstupom rôznych mikroorganizmov do nášho organizmu. To, že je pre nás koža veľmi dôležitá, dokazuje aj fakt, že už poškodená jedna tretina kože, napríklad popálením, ohrozuje život človeka.
Koža sa však môže poškodiť aj menej závažne. Poškodzuje ju UVA a UVB slnečné žiarenie. Pri dlhodobom pôsobení môže spôsobiť aj nádorové ochorenia. Na pokožke sa môžu prejaviť aj choroby spôsobené oslabeným imunitným systémom, napríklad rôznymi ekzémami či infekciami.

Femidatabs
Aby bola vaša pokožka pevná a krásna, potrebuje prísun dôležitých látok. Ten obsahujú práve Femidatabs. Ide o vyvážený komplex látok ovplyvňujúcich vzhľad a stavbu pokožky, jej hydratáciu a ochranu pred voľnými radikálmi, ktoré často zapríčiňujú poškodenie buniek pleti. Ideálne sú pre ženy, ale aj pre mužov starších ako dvadsaťpäť rokov. Femidatabs pomáhajú pri problémoch s hnedými a bielymi škvrnami na pokožke, chránia organizmus pred lupienkou, vyhladzujú drobné vrásky a zjemňujú línie hlbších vrások, vyhladzujú a vypínajú pokožku vďaka zadržiavaniu vody v medzibunkových priestoroch a okrem toho zlepšujú výživu buniek pokožky a jej hydratáciu. A prečo sú Femidatabs také účinné? Obsahujú totiž špeciálny výťažok z rybej bielkoviny, ale aj kremík, zinok a vitamíny C a E.

Vivania krém
Ďalším produktom, ktorý vám ponúkame je vysoko účinný Vivania krém. Je vynikajúci najmä pre jeho zloženie. Obsahuje totiž vzácnu kyselinu hyaluronovú, koenzým Q10, vitamín E, jojobový olej, ale aj ďalšie množstvo zložiek, ktoré podporujú tvorbu kolagénu a elastínu. Pokiaľ chcete zregenerovať svoju pokožku, potlačiť príznaky starnutia, zvlhčiť a zvýšiť elasticitu svojej pleti, je pre vás Vivania krém ako stvorený. Používať ho môžete cez deň, ako podkladový krém pod make-up, ale aj na nočnú regeneráciu pokožky.

Pycnogenol gél
Ak je vaša pleť sivá, nemá pružnosť, ale vrásky, odporúčame vám Pycnogenol gél. Obsahuje veľmi silný antioxidant Pycnogenol, čo je výťažok z kôry pobrežnej borovice, ďalej vitamín E, panthenol a aloe vera. Pycnogenol gél výrazne obmedzuje tvorbu vrások, podieľa sa na dosiahnutí pružnej, zdravej a sviežej pleti, je výborný aj pre mužov po holení, zvláčňuje a dodáva potrebnú hydratáciu, pri akútnej solárnej dermatitíde upokojuje zápalovú reakciu. Tento gél je vhodný najmä počas, ale aj po letnom období, kedy je pleť vyčerpaná a unavená zo slnka. Pokiaľ však chcete oživiť svoju pleť po zime, aj v tomto vám pomôže Pycnogenol gél. Po intenzívnej omladzovacej kúre bude vaša pleť spevnená, vyhladená a získa broskyňový nádych.

Na zlepšenie stavu vašej pokožky je ideálne každé ročné obdobie. Zbaviť sa vrások či spevniť pleť je snom každej ženy, ale treba pre to niečo urobiť. Dôležité je starať sa o pokožku nielen zvonka, ale aj zvnútra, a to v každom veku.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Chcela by som sa vám poďakovať za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky. Som veľmi rada, že som si vybrala práve váš internetový obchod.“

Radka Menichová