Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Tipy na vianočné darčeky

Tipy na vianočné darčeky

Netradičné knihy Vianoce sú obdobím rozdávania lásky. Svojich blízkych sa snažíme každoročne obdarúvať spoločným časom, vrúcnymi slovami, objatiami, pokojnou a sviatočnou náladov. Vianočné sviatky sú predovšetkým o nemateriálnych hodnotách, prioritách a darčekoch, ktoré si navzájom preukazujeme so svojimi milovanými. Každý z nás však chce svojho blízkeho potešiť i niečím vecným. Vybrať správny darček, ktorým sa trafíme do vkusu a potešíme je častokrát veľká výzva. Kniha je jednoznačne tipom na vianočný darček, ktorý je užitočný, vie zaujať a potešiť. Nájsť si pod vianočným stromčekom knihu je splnený sen pre všetkých knihomoľov, ktorý milujú svet príbehov, ale i pre všetkých zvedavcov, ktorý sa radi dozvedajú z odbornej literatúry nové poznatky.

Pre milovníkov receptov, ktorí trávia s radosťou svoj voľný čas v kuchyni je vždy skvelý nápad na darček kniha s receptami. Tradičné kuchárske knihy plné kulinársky receptov na varenie a pečenie nájdeme všade. Čo tak potešiť vášnivých kuchárov, či kuchárky netradičnou zbierkou receptov, ktoré sa venujú príprave bezlepkových jedál? Pokrmy bez obsahu lepku dokážu byť naozaj nápadité a chutné, čoho dôkazom sú rozmanité recepty, ktoré kuchárska kniha o bezlepkovom varení a pečení ponúka. Na svoje si prídu nie len skúsenejší, ale i tí, pre ktorých je príprava bezlepkových jedál úplnou novinkou. Netradičných receptov sa netreba báť, práve naopak, kuchárska kniha, ktorá vybočuje zo stereotypu klasických jedál môže byť nečakaným, príjemným prekvapením pod vianočným stromčekom.

Zvedavci zaujímajúci sa o zdravú výživu sa neustále vzdelávajú o strave. Zelené potraviny sú témou, ktorá sa skloňuje v mnohých článkoch. Mladý jačmeň, Chlorella, Spirulina...ponúkajú ľudskému telu pestrú škálu benefitov. Tématika zelených rastlín počnúc od spôsobu ich pestovania, spracovania do formy výživových doplnkov až po ich pozitívne účinky ponúka veľké množstvo pútavých informácíi. Kniha o zelených potravinách ponúka i prehľad odporúčaného dávkovania. Skvelým nápadom na darček môže byť i kniha o Zelených potravinách v kombinácíi s výživovými doplnkami zo zelených rias.

Surová strava alebo mnohými označovaná ako živá strava je pre mnohých neobvyklou alebo úplne novou témou. Hovorí sa, že tepelne upravená strava udržiava ľudských organizmus na žive a surová má schopnosť uzdravovať. Prostredníctvom surovej stravy bolo zaznamenaných množstvo prípadov vyliečenia rôznych chronických chorôb. Táto tématika ponúka fascinujúce informácie, ktoré môžu byť pútavé pre všetkých, ktorý sú zapálení pre nové poznatky. Literatúra venujúca sa dvanástim krokom smerujúcim k surovej strave poskytuje pútavé a užitočné čítanie založené na vedeckých faktoch. Je skvelým tipom na netradičný darček pre tých, ktorí uvažujú o prechode na tento typ stravy, ale i pre tých, ktorých zaujímajú témy venujúce sa zdravej výžive.

Alternatívna medicína prostredníctvom rôznych tipov založených na prírodnej liečbe je vyhľadávaná u mnohých z nás. Nemusí byť absolútne na škodu mať v domácnosti po ruke knihu, ktorá nám pomôže diagnostikovať zdravotný problém organizmu,obsahuje možnosti použitia odborníkom overených prípravkov z prírodných zdrojov a poskytuje dokonalý prehľad o tinktúrach a zmesiach z rastlín, o tinktúrach z bylín a bylinných čajov navyše s popisom ich blahodarných účinkov. Knihu venujúcu sa pomoci pri diagnostike a liečbe zdravotných ťažkostí prostredníctvom prírodnej liečby jednoznačne naši blízky ako netradičný darček ocenia. Kreatívny darček môže byť i literatúra o prírodnej liečbe v kombinácíi s balením byliniek, či čajov.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Veľmi pekne ďakujem za Vaše kvalitné služby,a veľmi sa teším na Vašú medicínku pretože ten môj prekyslený organizmus mi robí veľké problémy a taktiež ma veľmi obmedzuje v pohybe.“

Peter Sysel