Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Tipy na vianočné darčeky 2

Tipy na vianočné darčeky 2

Hľadáte netradičný darček, ktorým potešíte malých i veľkých? Ideálny darček je vždy ten, ktorý dokáže vykúzliť úprimný úsmev na tvári, ale je i užitočný a v prakticky využiteľný. Skúste tento rok na Vianoce staviť na niečo neobvyklé a prichystajte pre niekoho zo svojich blízkych prekvapenie v podobe EKO zdravej fľaše, ktorá je praktickou pomôckou chrániacou nie len zdravie, ale i našu planétu a prírodu. Denne sme obklopení stovkami výrobkov z plastu obsahujúceho rôzne zdraviu škodlivé látky, ako sú ftaláty, bisfenol A, ťažké kovy alebo zmäkčovadlá. Používanie EKO fľaše vyrobenej z polypropylénu (PP) – termoplastickej polymérnej živice obmedzuje spotrebu plastových fľaší na nápoje. Vaši blízki budú dbať príkladnejšie na pitný režim a nebudú v neustálom kontakte s plastovými výrobkami tak často, ako pri spotrebovaní nápojov z plastových fliaš. Zdravé fľaše sprevádza aj pestré množstvo náhradných dielov s ktorými si naši najmenší školáci môžu vytvoriť farebnú kombináciu svojej EKO fľaše podľa fantázie. Tento ekologický darček je navyše vhodný i na horúce nápoje, neabsorbuje rôzne arómy ani chute.

Podobne ako Eko fľaša, i zdravý box predstavuje skvelého pomocníka pre naše milované deti i pre nás starších na každodenné používanie v domácnosti, pri práci, v škole alebo napríklad aj pri športe. FreeWater box sa pri svojej výrobe strategicky vyhýba plastu a rovnako, ako i zdravá fľaša je vyrábaný z polypropylénu, ktorý je šetrný pre naše zdravie a prostredie. Box na desiatu zaujme svojim originálnym dizajnom a farebným výberom. Je vhodný do umývačiek riadu a hodí sa aj na teplé jedlá.

Máte v rodine milovníkov kvalitných čajov, ktorí radi trávia voľné chvíľky práve v spoločnosti šálky čaju a hľadáte pre nich jedinečný čaj? Nechajte sa inšpirovať tipom na vianočný darček v podobe kvitnúceho čaju, vyrábaného malou skupinou majstrov v Číne. Čajové lístky kvitnúceho čaju sú dokonalo viazané do malých guľôčok a vyčarujú zo šálky čaju jedinečný zážitok. Kvitnúci čaj sa vo vriacej vode rozvinie a vykvitne, preto je ešte okúzľujucejším zážitkom jeho príprava do šálky z priehľadného skla. Ukľudňujúci kvitnúci biely čaj, ktorý prospieva kráse alebo čierny čaj s vyšším obsahom kofeínu podporujúci nervovú sústavu? Výber toho ideálneho je na Vás, výnimočným zážitkom z pitia kvitnúceho čaju je i zelený čaj plný antioxidantov, ktorý má povzbudujúce účinky a odkysľuje organizmus. Spojenie unikátneho čaju s novou šálkou môže byť naozaj výnimočným darčekom, ktorý prinesie radosť obdarovaného i toho, ktorý darček daruje.

Obdarovať naše nežnejšie polovičky kozmetickými prípravkami je vždy stávka na istotu. Kvalitné kozmetické darčeky sú vždy využiteľné preto dokážu potešiť každú ženu starajúcu sa o svoje zdravie a telo. Vlasy sú korunou krásy a mnohé z nás si potrpia na kvalitnej starostlivosti o ne. Ak hľadáte vhodnú kozmetiku, ktorá rozšíri zbierku kvalitných vlasových prípravkov vašej blízkej osoby, Rakytníková sada starostlivosti o vlasy spĺňa všetky požiadavky na zachovanie prirodzenej krásy a zdravia vlasov. Darčekové balenie obsahuje šampón, balzám a prírodný tužiaci sprej, - ideálne trio pre starostlivosť o vlasy. Vlasové produkty dodávajú vlasom potrebnú silu a elasticitu. Svoju jedinečnosť a kvalitu preukazujú predovšetkým vďaka vysokému obsahu oleja pochádzajúce z plodov Rakytníka rešetliakového. Darovať žene možnosť rozmaznávať svoje vlasy výnimočnou kozmetikou je vždy dobrý nápad.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem pekne dnes ráno mi došiel balíček veľká spokojnost, pekný deň vám prajem a všetko dobre kuchtova Alena ešte raz velke DAKUJEM“

Alenka