Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Trápia Vás parazity? Naučte sa proti ním bojovať

Trápia Vás parazity? Naučte sa proti ním bojovať

Parazit je organizmus, ktorý žije ,,na“ alebo ,,v“ hostiteľovi a získava potravu ,,z“ alebo ,,na“ úkor svojho hostiteľa.

Parazity sú často mikroskopické a najčastejšie sa šíria vodou a potravinami. Náchylní sú ľudia, ktorí často cestujú, majú nevyváženú črevnú mikroflóru alebo oslabený imunitný systém.

Existuje množstvo druhov, ktoré môžu infikovať črevný trakt. Za posledných niekoľko rokov sú tieto tvory zodpovedné za čoraz viac zdravotných ťažkostí. Môžu spôsobiť celý rad príznakov ako je únava, problémy s vyprázdňovaním, vracanie, pálenie záhy, zimnica, bolesti brucha alebo strata chuti do jedla.
Ak máte podozrenie, že Váš organizmus osídľujú nevítaní hostia, existuje množstvo prírodných spôsobov ako proti ním bojovať.

Ako bojovať proti parazitom v tele?

Najdôležitejšia je Vaša strava. Aby došlo k záhube parazitov v organizme, musíte sa zbaviť zlých baktérií. Počas očistnej kúry (2 týždne očista, 1 týždeň prestávka, 2 týždne očista) je dôležité vyhýbať sa obilninám a cukru v akejkoľvek podobe.
Odporúča sa dokonca obmedziť príjem ovocia na minimum, no najlepšie ho nekonzumovať vôbec. Takže, ak ste boli doteraz zvyknutí na raňajkové smoothie z bobuľovín, vymeňte ho napr. za kokosový koktail z kokosového mlieka, semienok chia a proteínu. Na obed si doprajte chutný šalát. Ak Vám chýba mäso zvoľte také, ktoré pochádza z organického chovu.

Vhodné suroviny

Tekvicové jadierka, mandle, aloe vera, cesnak, cibuľa, oregano, zázvor, kokosový olej, oreganový olej, klinček, palina, probiotické potraviny (kefír, kyslá kapusta, jogurt,...).

Nevhodné suroviny

Cukor (je zdrojom potravy pre parazity), ovocie, spracované potraviny, alkohol, pšenica (a iné zrná s obsahom lepku), bravčové mäso.

Extrakt zo šupiek Orecha čierneho (Juglans nigra)

Tento doplnok výživy obsahuje obrovské spektrum vitamínov a minerálov. Je bohatým zdrojom organického jódu, železa, draslíka, vitamínov A, C, vitamínov skupiny B, trieslovín, proteínov a bioflavonoidov.

Bylinkári už celé stáročia používajú Orešák ako nutričnú podporu pre črevný systém. Pomáha zahubiť červy a viac než 100 známych parazitov v organizme, normalizovať látkovú výmenu, zlepšiť chuť do jedla a obnoviť normálnu funkciu trávenia. Na rozdiel od iných dostupných produktov, je tento extrakt schopný podporiť záhubu aj vajíčok, z ktorých by sa mohli vyliahnuť nové parazity.

Šupky Orecha čierneho tak patria k jedným z najsilnejších a najúčinnejších prírodných prostriedkov na podporu záhuby parazitov v organizme.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Minuly tyzden v piatok som si Vas objednala caje na nespavost s dorucenim do Londyna. Chcem podakovat za expresne odoslanie. Caje vcera dorazili a su vyborne. Este raz velka vdaka.“

Slovakova