Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Zápal močových ciest

Zápal močových ciest Aj vám vždy mamy prízvukovali, aby ste sa prezliekli z mokrých plaviek, či aby ste nesedeli na studenej zemi? Mamy mali pravdu. Jedným z najčastejších príčin vzniku zápalu močových ciest je práve podchladenie. Ďalšími príčinami sú baktérie, ktoré sa rozmnožia aj pri oslabenom imunitnom systéme a tehotenstve, kedy sa mechúr nedôsledne vyprázdňuje, pretože plod na neho tlačí. Zápalom močového mechúra sú postihnuté viac ženy ako muži. Pokiaľ často močíte a cítite pri tom bolesť, pálenie či bodanie, bolia vás aj kríže, máte v krvi moč či dokonca zvýšenú teplotu, pravdepodobne máte zápal močových viest. Tieto príznaky vám tiež hovoria, že musíte navštíviť lekára. Ten vám urobí rozbor moču a predpíše antibiotiká. Ak sa však váš stav nezlepší, je nutné urobiť kultivačný rozbor moču, ktorý skúma výskyt baktérií a účinok antibiotík.

Okrem návštevy lekára nezabúdajte piť veľa tekutín, dobré sú aj urologické čaje. Je to dôležité najmä preto, aby sa z močového mechúra vyplavovali baktérie, ktoré sa v ňom rýchlo množia. Od nepríjemného pálenia vám pomôže aj teplý kúpeľ, veľmi potrebná je aj dobrá hygiena a bavlnená bielizeň. Bolesť zmierni aj nahrievanie oblasť ľadvín teplým uterákom, vyskúšať môžete aj bylinky, a to repík či žihľavu.

Naopak vylúčiť by ste určite mali alkohol, kávu a cigarety, pikantné, korenisté, ale aj sladké a kyslé jedlá.
Vhodné sú aj doplnky stravy. My vám odporúčame Betutabs, a to proti zápalom a úľave od bolestí. Ďalej Uritabs ako pomoc pri chronických zápaloch močových ciest a močového mechúra a Echinfis ako ochranu pred infekciami.

Betutabs
Tento produkt je vyrobený z listov brezy a obsahuje prírodné saponiny, silice, flavonové glykosidy, živicu, vitamín C, karotény, minerálne látky a antibioticky účinné fytocidy.
Vďaka tomuto zloženiu má močopudné účinky, ale uľavuje aj od bolesti, podporuje aktivitu obličiek a celkove močového ústrojenstva, má podporný vplyv na rovnováhu tekutín v organizme, pri močových kameňoch môže ovplyvniť rozpúšťanie a vyplavovanie piesku a kamienkov, pôsobí antireumaticky a pomáha aj pri odstraňovaní problémov s prostatou.

Uritabs
Výnimočné zloženie tohto produktu pomáha predchádzať opakovaným ochoreniam močového traktu, pomáha aj pri chronických zápaloch močových ciest a močového mechúra a to tak, že zabraňuje škodlivým baktériám prichytiť sa na steny močového ústrojenstva. Toto všetko je vďaka veľmi vysokému množstvu účinných látok z brusníc a koreňa čakanky, ktoré tento produkt obsahuje.

Echinfis
Echinfis má všestranné využitie. Skracuje priebeh vírusového ochorenia, aktivuje vlastné obranné látky organizmu, tíši kašeľ a bolesť v krku, je užitočný aj pri opakovaných zápaloch uší, je ideálnym podporným prostriedkom pri rekonvalescencii a vysokej psychickej a fyzickej záťaži, používa sa aj pri poraneniach ako dezinfekcia, pretože urýchľuje hojenie rán, pľuzgierov, vredov a iných kožných problémov, zvyšuje účinok bielych krviniek, je vhodný pre cestovateľov do oblastí s veľkými teplotnými výkyvmi, ale aj pri bodnutí hmyzom a pri bolestiach zubov. Echinfis je vyrobený z celej čerstvej rastliny Echinacea purpurea, ktorú poznali a používali už severoamerickí indiáni.

Zápal močových ciest je veľmi nepríjemné a opakujúce sa ochorenie, ktoré netreba podceňovať. Myslite preto na prevenciu najmä v letných mesiacoch, kedy sa kúpete na kúpaliskách či prírodných nádržiach.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem pekne za zásielku. Všetko prišlo ako vždy vporiadku. “

Bartková