Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
BIO Kuskus | 250 g |
Zeleninový vývar | 500 ml |
Cuketa BIO | 2 kusy |
Feta syr | 200 g |
Petržlenová vňať | Hrsť |
Himalájska soľ jemná | Na dochutenie |
Mleté čierne korenie | Na dochutenie |
Olivový olej | 2 PL |
Šťava z 1 citróna |
Po chladných mesiacoch prichádza jar! Vonku sa oteplieva a Vy už túžite po niečom osviežujúcom? Pripravili sme si pre Vás jednoduchý recept na chutný a rýchly šalát, ktorý si pripravíte do pár minút. Kuskus je kúzelný nielen v rýchlosti prípravy, ale aj v tom, že ho môžete pripraviť na tisíc spôsobov. Tento chutný šalát môžete podávať samotný alebo ako prílohu ku grilovanému mäsku či rybe./
1. Kuskus pripravujeme podľa návodu na obale. Vložíme ho do väčšej misky alebo hrnca, zalejeme vriacim vývarom, zakryjeme a necháme 15 minút postáť. Kuskus môžeme občas premiešať vidličkou. Na prípravu je možné použiť aj vodu, avšak volíme vývar pre lepšiu chuť.
2. Umyté cukety nakrájame na menšie kocky.
3. Na rozpálenej panvici potretej olivovým olejom restujeme cukety, kým nezmäknú.
4. Medzitým si nasekáme petržlenovú vňať na drobno a nakrájame alebo nastrúhame feta syr na menšie kúsky.
5. Hotovú cuketu spolu s vňaťou a syrom primiešame k pripravenému kuskusu.
6. Takto pripravený šalát prelejeme šťavou s citróna a dochutíme soľou a korením.
„Chcem len povedat, ze odkedy moj syn uziva rakytnikovy sirup, je zdravsi o 100%. Uzival niekolko vitaminovych pripravkov,ale nic nepomohlo. Mozem len odporucit vase pripravky a obchod.“