Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem, som spokojná s doručeným tovarom a s rýchlosťou vybavenia objednávky.“
Bertóková Beáta
Máte radi ryžový nákyp? Tak na tomto koláči si pochutíte :-)
Suroviny | Tortová forma 24cm |
Pšeno | 150g |
Citrónová šťava | z polovice citróna |
Kokosové mlieko | 450 ml |
Čučoriedky | 200 g |
Javorový sirup | podľa chuti |
Mandle plátky | na ozdobenie |
Čerstvá mäta | na ozdobenie |
150g pšena uvaríme v 450ml kokosového mlieka s citrónovou šťavou a javorovým sirupom. Keď je pšeno uvarené, vystelieme ním dno tortovej formy (24cm). 200g čučoriedok rozmixujeme s javorovým sirupom alebo brezovým cukrom (alebo iným obľúbeným sladidlom), vylejeme na pšenový základ a pečieme pri 160°C cca 30 minút. Koláč necháme vychladnúť, ozdobíme ovocím, plátkami mandlí a lístkami mäty.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem, som spokojná s doručeným tovarom a s rýchlosťou vybavenia objednávky.“
Bertóková Beáta