Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaMáte radi ryžový nákyp? Tak na tomto koláči si pochutíte :-)
Suroviny | Tortová forma 24cm |
Pšeno | 150g |
Citrónová šťava | z polovice citróna |
Kokosové mlieko | 450 ml |
Čučoriedky | 200 g |
Javorový sirup | podľa chuti |
Mandle plátky | na ozdobenie |
Čerstvá mäta | na ozdobenie |
150g pšena uvaríme v 450ml kokosového mlieka s citrónovou šťavou a javorovým sirupom. Keď je pšeno uvarené, vystelieme ním dno tortovej formy (24cm). 200g čučoriedok rozmixujeme s javorovým sirupom alebo brezovým cukrom (alebo iným obľúbeným sladidlom), vylejeme na pšenový základ a pečieme pri 160°C cca 30 minút. Koláč necháme vychladnúť, ozdobíme ovocím, plátkami mandlí a lístkami mäty.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.