Biocare
Tel. objednávky
Odborná poradňa
0 0,00 €
Kozmetika a drogéria
Potraviny

Monoi olej RAW - macerát

Predaj produktu bol ukončený!
Vyberte si prosím iný produkt.
Ďakujeme za porozumenie.

Monoi olej RAW - macerát

Monoi je názov pre voňavý olej, ktorý sa vyrába lúhovaním okvetných lístkov gardénie v kokosovom oleji. Táto receptúra je starobylá a pochádza z francúzskej Polynézie. V poslednej dobe si Monoi olej získal veľkú obľubu v Európe a rozširuje sa aj do USA. Najnovšie testy potvrdili, že je tento olej bohatý na metylsaliclát, ktorý napomáha upokojeniu pokožky. Ide o prírodný zjemňujúci prostriedok, ktorý preniká do pokožky, obnovuje hydratáciu vrstiev a chráni pokožku pred vonkajším poškodením vrátane slnka a vetra.

Olej je vyrobený z dvoch zložiek. Gardénia je na Tahiti národným kvetom. Jej lístky sa ručne zbierajú v presne danej fáze ich rastu. Po natrhaní sa prevážajú do výroby, kde sa zbavujú piestikov a vložia do kokosového oleja na minimálne 15 dní. Kokosový olej sa vyrába šetrne spracovaným spôsobom. Po dozretí a odpadnutí zo stromu sa škrupina rozbije sekerou na dve polovice a nechá sa sušiť niekoľko hodín na slnku. Potom sa dužina vylúpe a rozdrtí. Následne sa preváža do špeciálnych drevených stavieb a medziprodukt sa suší dovtedy, kým nestratí 90% svojej vlhkosti.

5 DÔVODOV PREČO SI ZAMILUJETE MONOI OLEJ

  • hydratuje a zjemňuje pokožku
  • urýchľuje regeneráciu pokožku po opaľovaní
  • môže sa použiť ako ochranný opaľovací olej
  • pôsobí ako výživový zábal pre vlasy
  • pomáha pri problémoch s vypadávaním vlasov

Použitie

  • Telo a tvár: Primerané množstvo oleja naneste prstami na čelo, líca a bradu. Ošetriť môžete krk, dekolt i pokožku celého tela. Jemne krúživými resp. klepavými pohybmi vmasírujte do pokožky a nechajte vstrebať.
  • Vlasy: Naneste olej pred umytím na vlasy a pokožku hlavy pre dokonalú výživu vlasovej pokožky a suchých, rozštiepených končekov vlasov. Olej môžete použiť aj po umytí na uľahčenie rozčesávania.

Zloženie

Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Gardenia Tahitensis Flower (gardénia tahitská)*. * = z ekologického poľnohospodárstva v kokosovom oleji.

Skladovanie

Výrobok skladujte pri teplote do 35 stupňov celzia. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu
Francúzska Polynézia

Alergény sú vyznačené podčiarknutím
Pomohol vám popis? Áno Nie

Diskusia / komentáre

Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“

Anna