Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

5 vecí, ktoré v zime musíte mať po ruke

5 vecí, ktoré v zime musíte mať po ruke Studené, ba až mrazivé počasie je už tu a my vám povieme, čo by ste mali mať po ruke, aby ste chránili nielen svoju pleť, ale ja telo pred chladnou zimou. Tu je niekoľko našich odporúčaní

Propolisový balzam na pery
Pery sú na chladné počasie citlivé, a to nehovoríme o deťoch, ktoré si aj v zime ústočká často oblizujú. Preto sa chráňte pomocou propolisového balzamu. Ten pery nielen zmäkčuje, ale aj vyhladzuje a chráni ich pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Okrem toho má aj ochranný faktor 15 proti UVA a UVB žiareniu, takže ho noste aj na hory pri lyžovaní.

Atoderm zimný balíček
Tento balíček obsahuje krém na pleť, krém na ruky a tyčinku na pery, všetko od Biodermi. Pleťový krém Bioderma Atoderm Nutritive je ideálny v chladnom počasí, pretože chráni pokožku pred vysúšaním a šupinatosťou. Odporúčame ho všetkým, ktorých nielen v zime trápi citlivá pleť. Rovnako dôležitý je ochranný krém na ruky, ktoré sú v zime rovnako ako pokožka na tvári vystavené chladu. Balíček obsahuje aj tyčinku, ktorá je ideálna na suché a popraskané pery.

Immuvit CH23
Čo nás však v zime potrápi najviac, sú ani prechladnutia a chrípky. Okrem toho je počas tohto obdobia menej slniečka, čo na mnohých ľudí tiež pôsobí. Sú viac ospalí, unavení. A práve pre tých, ale vlastne pre všetkých, ktorí si chcú počas zimy posilňovať imunitný systém tu máme jeden produkt - Immuvit CH23. Obsahuje pivonku, ibištek, šípku, divozel, aminokyselinu asparagovú, cysteínovú, ale aj glycín, valín, serin a alanín. Vďaka tomuto obsahu vám Immuvit pomôže posilniť obranyschopnosť organizmu, zvýšiť výkon, zlepšiť a skvalitniť spánok, osviežiť myseľ, zbaví vás stresu a dokonca omladí bunky, podporí rast vlasov či celkovo udrží váš organizmus v kondícii.

Čaj proti chrípke
Popri kozmetike a doplnkom na podporu imunity by ste mali mať po ruke aj výborný a účinný čaj. Takým je napríklad čaj proti chrípke, ktorý obsahuje sladovku hladkoplodú, mätu piepornú, skorocel kopijovitý, rumanček kamilkový, kvet čiernej bazy, lipu malolistú a aníz. Tento čaj má vynikajúce preventívne účinky proti chrípke a nachladnutiu. Má protizápalové a antibakteriálne účinky. Okrem toho tento čaj upokojuje podráždenú sliznicu, podporuje vykašliavanie a utišuje podráždené ľudské telo.

D-Panthenol pre zdravé vlasy
Aj vlasy dostávajú počas zimy pekne zabrať. D-Panthenol je najrozšírenejším vitamínom v kozmetike, pomáha regenerovať poškodené vlasy, zmierňuje ich lámavosť, podporuje rast a dodáva im lesk. Podporuje aj pokožku hlavy, ale zlepšuje aj kvalitu nechtov.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem pekne dnes ráno mi došiel balíček veľká spokojnost, pekný deň vám prajem a všetko dobre kuchtova Alena ešte raz velke DAKUJEM“

Alenka