Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Čo pomáha na opicu

Čo pomáha na opicu Stalo sa aj Vám, že ste sa večer perfektne zabávali a pri zábave nechýbal ani alkohol, ktorým ste nešetrili? Ráno ste to oľutovali? Určite padli aj odvážne slová že už nepijete. Nezúfajte, máme pre Vás pár skvelých tipov, ako túto nepríjemnosť prežiť čo najznesiteľnejšie.

Sprcha je správna voľba a toxíny z tela pomôže vyplaviť práve horúca sprcha, ktorú namierte na oblasť šije. Na prekrvenie pomôže, keď ju osušíte a pretriete uterákom. Hlavu Vám pomôže vyčistiť prechádzka na čerstvom vzduchu, a to doslova, lepšie sa telo zregeneruje. Keď sa zobudíte potrebujete piť veľa, veľa vody. Telo je dehydrované a potrebuje sa zavlažiť. 1 pohár alkoholu = 1 pohár vody. Prípadne si môžete spravit aj domáci rehydratačný nápoj: soľ + cukor + citrón a 2dcl minerálky.

Najlepšia je voda s citrónom. Doplní v tele alkoholom odplavený vitamín C. Ďalší Váš krok by mal viesť do kuchyne, snažte sa do Vášho rozhádzaného žalúdka niečo dostať, aj keď Vám nechutí, my Vám prinášame prehľad potravín, ktoré Vám zaručene pomôžu.

Ako prvé jedlo odporúčam zvoliť niečo mastnejšie (ťažšie) na žalúdok, aj keď to možno budete jesť so sebazaprením, uvidíte, že sa Vám o to v konečnom dôsledku rýchlejšie uľaví.

Po opici viac soľte, telo dokáže správne hospodáriť s vodou práve vďaka minerálom a tie z tela odídu po opici ako prvé. Siahnite po niečom slanom alebo izotonickom nápoji.

Miska kvasenej kapusty nalačno Vám môže pomôcť s bolesťou hlavy, organizmu pomôžu minerály a soľ, zároveň aj prospejú tráveniu.

Veľakrát ste po opici siahli práve po mäsovom vývare so zeleninou? Správna voľba, bielkoviny, vitamíny a minerály Vás vyliečia. Avšak odporúča sa zjesť iba samotný vývar "šťava" bez zeleniny, cestovín, ...

    alebo
Zrelé banány Vás vďaka cukru a draslíku jednoznačne vzpružia a nabijú energiou.

Vajíčka. Perfektne strávia a nezaťažia Vás. Najlepšie sú namäkko, ale aj praženica na slaninke a voľte ju bez cibule, poriadne osolenú.

Trávenie Vám rozhýbe správnym smerom jablko.

Med. Tekuté zlato je v tomto prípade zázračným pomocníkom. Vďaka vysokému obsahu fruktózy pôsobí voči alkoholu ako protijed.

Ako sa vyhnúť bolehlavu na druhý deň?
  • poriadne sa vyspite pred alkoholovým opojením
  • medzi pohárikmi vína či tvrdého, pite čistú vodu
  • nemiešajte druhy alkoholu
  • najedzte sa, zvoľte niečo mastné a nezdravé
  • zajedajte pochutinkami, ovocím alebo syrmi
Ale nezabudnite, úplne najlepší liek na opicu je neprehnať to, alebo nepiť vôbec!
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Zásielku som prevzala, prišla v poriadku a s dodaným tovarom a službami som veľmi spokojná. Ďakujem.“

Jana Vidholdová