Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Darčeková inšpirácia pri príležitosti Medzinárodného dňa žien

Darčeková inšpirácia pri príležitosti Medzinárodného dňa žien

Každý jeden z nás musí jednoznačne súhlasiť, ak napíšeme, že ženy robia každý deň náš svet krajším a lepším miestom pre život. Ich nekonečná láska, neha a starostlivosť, ktorej sa nám od nich dostáva, by im mala byť neustále odvďačovaná našou úprimnou láskou a rešpektom voči nim. Robia pre nás zázraky, úžasné maličkosti, i veľké veci, za ktoré si ženy nadovšetko vážime a nikdy ich nemôžeme brať ako samozrejmosť. Pri otázke, či máte vo svojom živote výnimočnú ženu, ktorá dáva Vášmu každodennému životu farebnosť, by určite mnohí našli jednoznačnú odpoveď, že majú a že je naozaj výnimočná, pretože dokáže vytvoriť dúhu tam, kde sa občas zamračí a vyčíňa búrka...

Nevedomky sa pomaly do našich zimných dní vkráda ďalší mesiac, ktorým je štvrtinovo jarný marec a práve jeho ôsmy deň patrí všetkým láskavým, starostlivým a silným ženám. Ôsmy marcový deň patrí všetkým ženám, ktoré majú vo svojom pohľade vždy nekonečnú lásku a pochopenie. Medzinárodný deň žien nám pripomína, ako veľmi by sme mali byť ženám vďační za všetko, čo pre nás robia a obetujú. Mali by sme im byť vďační ôsmeho marca, deviateho marca a každý jeden nasledujúci zajtrajšok, pretože si to nepochybne zaslúžia. Potešiť ich však ôsmeho marca vrúcnym objatím, nežným slovom, voňavým kvietkom alebo malou pozornosťou v podobe praktického darčeku vôbec nie je na škodu, ba naopak, v ich očiach sa nepochybne zapália iskričky šťastia. Audrey Hepburn sa o šťastí žien vyjadrila krásnou a nadčasovo pravdivou vetou, že šťastné ženy sú tie najkrajšie. Je i v našej moci podieľať sa na ich šťastí, preto dajme im v ich medzinárodný deň, ale i každý po ňom nasledujúci najavo, že nám na nich záleží a chceme ich vidieť šťastné s úprimným úsmevom na tvári. Radi by sme Vás našim článkom inšpirovali pár tipmi na darček, ktorým nepochybne potešíte pri príležitosti Medzinárodného dňa žien:

1. Kvalitná vlasová kozmetika: vlasy sú pýchou a korunou krásy pre každú ženu. Investícia do vlasovej kozmetiky nikdy nie je pre ženu stratou, ba priam naopak, keď sú ich vlasy zdravé a krásne, i žena má väčší pocit sebavedomia a spokojnosti. Rôzne prípravky na vlasy sú vhodným darčekom, ktorý je praktický a vždy využiteľný. Môžete staviť na ideálnu dvojicu šampónu s kondicionérom alebo prekvapiť napríklad maskou na vlasy. Radi Vás inšpirujeme i našou ponukou produktov na vlasy, ktoré nájdete na našom e-shope. Odporúčame kategóriu vlasovej prírodnej kozmetiky, ktorá je zárukou kúpy naozaj kvalitného darčeku.

2. Sladké (ne)tradičné darčeky: milované sladkosti, kto by im dobrovoľne odmietal podľahnúť? Sladký darček je ďalší z tipov, ktorý nikdy nebude krokom vedľa. Ach tá čokoláda...Čo by sme my bez tejto božskej dobroty robili...Čokoláda predsa ešte nikdy nič nepokazila, však? Netradičným „zdravo-nezdravým“ dezertom môže byť napríklad i aktuálny trend, jedlá kytica- vytvorená z ovocia pokrytého lahodnou čokoládou. Kytica z kvetov napokon zvädne, ale tá ovocno-čokoládová padne za obeť ako výnimočná maškrta, ktorá poteší oči i chuťové bunky každej ženy. Ak sa však predsa len rozhodnete vydať sa na cestu za klasickým darčekom, stavte na šťavnatú chuť ovocia alebo chrumkavých orieškov zaliatych v čokoláde, ktoré nájdete v našej ponuke sladkých dobrôt. Chcete vyskúšať menej kalorický, avšak stále veľmi chutný darček? Naše odporúčanie patrí lyofilizovanému ovociu, ktoré je sušené mrazom a ponecháva si 99% svojho pôvodného obsahu. Mango, lesné čučoriedky, černice, ale i višne alebo černice, to všetko je súčasťou našej ovocnej ponuky sušenej mrazom, ktorá je plná vitamínov.

3. Aj EKOlogický darček je dobrý darček: domácnosť a starostlivosť o ňu majú zväčša pod svojim velením ženy. Potešiť ich praktickým darčekom z našej ponuky pre EKO domácnosť bude pre nich príjemným prekvapením + ak sa ponúknete, že povysávate :-). Tento tip darčeku spojí príjemné s užitočným, pretože kompletná ponuka venujúca sa vybaveniu do EKO domácností, je šetrná a ohľaduplná voči nášmu životnému prostrediu.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Chcela by som Vam podakovat za expresne dodanie mojej objednavky. V pondelok uhradene a dnes si uz pochutnavam na Vasich dobrotach. Keby si vsetci z Vas brali priklad :) “

Martina E.