Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Darujte na Vianoce zdravie

Darujte na Vianoce zdravie Aj vy už rozmýšľate, čím obdarujete svojich blízkych na Vianoce? Jednou z možností je darovať zdravie. Vieme, že to nie je len tak, ale vďaka výživovým doplnkom sa môžete mnohých chorôb zbaviť, či im úspešne predchádzať. My vám poradíme, čo je vhodné pre vašu mamu, otca, sestru či manžela.

Čo pre mamu?
Mnohé slovenské mamy majú vysoký krvný tlak, diabetes, vysokú hladinu cholesterolu, ale aj vyššiu hmotnosť. Práve pre ne je ako stvorený Maitake. Ide o doplnok vyrobený z huby, ktorú si cení tradičné japonské či čínske bylinárstvo najmä pre jeho schopnosť vracať organizmus späť do rovnováhy po fyzickom či duševnom preťažení. Okrem toho podporuje imunitu, čím predchádza nachladnutiu, odporúča sa aj diabetikom, reguluje vysoký krvný tlak, reguluje hladinu glukózy, priaznivo ovplyvňuje aj hladinu cholesterolu. Ako sme už spomínali, Maitake je vhodné aj pri regulácii váhy. Je prírodným zdrojom vitamínov a minerálov.

Čo pre otca?
Aj mnohí slovenskí otcovia majú vysoký krvný tlak, hladinu cholesterolu, vyššie riziko výskytu kardiovaskulárnych ochorení, ale aj žalúdočné vredy a tráviace ťažkosti. Všetko je to totiž spojené so zlou životosprávou. Ideálnym doplnkom pre nich je Nopal. Poznali ho už starí Aztékovia, ale v súčasnosti jeho liečivé účinky využívajú aj farmaceuti v Japonsku, Nemecku, Francúzku, Španielsku, Belgicku, Švajčiarsku či v USA. Nopal znižuje hladinu cholesterolu v krvi, riziko výskytu kardiovaskulárnych ochorení, napomáha v liečbe žalúdočných vredov, zápchy či iných tráviacich ťažkostí, znižuje stres, dodáva telu vitamíny A, B1, B2, B3, C a minerály. Váš otec sa po užívaní Nopalu bude cítiť oveľa vitálnejšie.

Čo pre sestru?
Ak má vaša sestra dve školopovinné deti, manžela a ešte aj náročnú prácu, určite sa nevyhne stresu. Dlhotrvajúci stres jej však oslabuje imunitu, čo jej na celkovej pohode určite nedodáva. Avis – extrakt z ovsených klíčkov odstraňuje stres, čím pozitívne ovplyvňuje celkové zdravie. Okrem toho odstraňuje stavy úzkosti, poruchy spánku, je balzamom na nervy, pomáha pri celkovej vyčerpanosti a má upokojujúce účinky. Avis obsahuje prírodné látky, vitamíny a minerály, je nenávykový a bezpečný. Vystresovaná sestra, ale aj kolegyňa či kamarátka váš darček určite ocení.

Čo pre manžela?
Po niekoľkých rokoch manželstva túžite po vrúcnych objatiach svojho manžela, ale on je často unavený. Kúpte mu Macu. Ide o peruánsku liečivú rastlinu, ktorá priaznivo ovplyvňuje psychickú, ale najmä fyzickú výkonnosť. Maca reguluje produkciu enzýmov a hormónov, najmä pohlavných hormónov, čo priaznivo pôsobí práve na sexualitu. Okrem toho vedci potvrdili aj jej schopnosť podporovať u mužov produkciu spermií.

Môžeme teda povedať, že Maca pomáha aj pri liečbe impotencie, niektorých príčin neplodnosti a priaznivo pôsobí aj na prostatu. Ak aj manžel nemá takéto problémy, Maca je pre neho vhodná aj z iného dôvodu. Posilňuje organizmus, podporuje rast svalovej hmoty a nárast fyzickej i psychickej výkonnosti.

Byť zdravý, vitálny a plný energie je snáď to najdôležitejšie v živote každého človeka. Na svoje zdravie, ale aj zdravie svojich blízkych myslite preto skôr než budete mať problémy. A možno práve vianočným darčekom v podobe výživových doplnkov urobíte svojim blízkym radosť.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“

Vojtylová