Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Hadí jed - tajomstvo mladej pleti

Hadí jed - tajomstvo mladej pleti

Existuje mnoho spôsobov ako bojovať proti vráskam a iným prejavom starnutia. Od bežne dostupných, hydratačných krémov, ktoré tvrdia, že pomáhajú spevniť pokožku rovnako účinne ako drahý chirurgický zákrok, až po priebežné opatrenia ako sú botoxové injekcie. V závislosti na našom veku, finančných možnostiach a miere spokojnosti s našim vzhľadom si môžeme vybrať jedno z riešení.

Počuli ste už ale o účinkoch hadieho jedu?

Hadí jed vraj pomáha bojovať proti známkam starnutia a predpokladá sa, že je začiatkom novej kozmetickej revolúcie. Získal si nezastupiteľné miesto vo farmaceutickom priemysle, a to najmä kvôli vysokému obsahu špecifických enzýmov, peptidov a aminokyselín.

Nezabúdajte, že ako človek starne, starne aj jeho pokožka. Denne používame asi 60 tvárových svalov, prostredníctvom ktorých komunikujeme – mračíme sa, smejeme, rozprávame, dvíhame obočie. Postupom času sa na týchto miestach vytvárajú linky a vrásky, ktoré sa stávajú hlbšími a viditeľnejšími.

Je hadí jed v kozmetike bezpečný?

Áno, pretože do kozmetických prípravkov sa používa jeho syntetická verzia, ktorá bola vyvinutá vedcami vo Švajčiarsku, pod názvom SYN®-AKE.
Je to vlastne neškodný syntetický tripeptid, ktorý pri aplikácii na kožu napodobňuje účinky hadieho jedu. Dočasne inhibuje svalovú aktivitu, ktorá pomáha zabrániť a znížiť výskyt jemných liniek a vrások.

Jeho účinky sú porovnateľné s botoxom! Avšak na to, aby bol účinok botoxu udržateľný musia sa injekcie aplikovať v častých a pravidelných intervaloch a často znemožňujú prirodzené pohyby tvárových svalov.
Hadí jed je na druhej strane bezbolestná a relatívne bezproblémová alternatíva. Asi po troch týždňoch pravidelnej aplikácie vybraného produktu, by užívatelia mali zaznamenať dramatický rozdiel vo vzhľade jemných liniek a vrások.

Výhody použitia krému s obsahom SYN®-AKE

  • Pomáha výrazne redukovať vrásky a jemné linky.
  • Má silné liftingové vlastnosti.
  • Pomáha zabrániť tvorbe nových vrások.
  • Prispieva k regenerácii a revitalizácii pokožky.
  • Pomáha obnoviť prirodzenú pružnosť pokožky.
  • Pomáha vyrovnávať tón pleti.
  • Účinkuje cez deň ale aj v noci.
  • Na rozdiel od botoxu nie je invazívny.
  • Je vhodný pre všetky typy pleti.

Či už ste mladí, starí alebo len hľadáte nový produkt, ktorý by ,,okorenil“ váš každodenný život, kozmetické produkty s obsahom hadieho jedu môžu byť pre vás ozajstným tajomstvom krásy.

Túto zložku možno nájsť v kvalitnejších kozmetických prípravkoch, vrátane niektorých druhov prírodnej kozmetiky Natura Siberica, ktorá je navyše obohatená aj extrakty z divoko rastúcich, sibírskych rastlín.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Balicek mi prave prisiel, doruceny rychlo a v poriadku.Dakujem a urcite u vas nakupim opat :-)
Prajem pekny den. “

Monika Vojtekova