Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Keď sa vám nedarí schudnúť

Keď sa vám nedarí schudnúť Celoživotným problémom niektorých dám, ale aj pánov je chudnutie. Trápite sa diétami, športujete, ale ideálne číslo na váhe je stále v nedohľadne. Článkov a rád ako schudnúť ich všade mnoho, preto sa tu nebudeme rozpisovať o tom, aké dôležité je postupné uberanie na váhe, pravidelné konzumovanie ovocia a zeleniny, dodržiavanie pitného režimu, aktívne športovanie a nebudeme ani písať o detoxikácii, ktorá je na chudnutie, ale aj zbavenie sa škodlivín ideálna. My vám ponúkneme niekoľko doplnkov výživy, ktoré vám pri snahe zbaviť sa nadbytočných kilogramov pred blížiacim sa letom pomôžu.

Ide o to, že pokiaľ sa intenzívne snažíte schudnúť, ale nedarí sa vám, robíte niekde chybu. Buď zjete viac kalórií ako potrebujete, alebo sa málo hýbete, alebo je váš organizmus znečistený škodlivinami a treba mu pomôcť. Ako? Zásobovať ho látkami, ktoré mu pomôžu zbaviť sa usadenín, tukových buniek, nahromadených v podkoží. Tieto látky vám pomôžu upraviť cholesterol, ktorý vám upcháva cievy a taktiež neprispieva k zníženiu hmotnosti. Doplnky výživy vyrobené z extraktov rôznych rastlín vám napríklad znížia chuť na sladké. Ale poďme ku konkrétnym prostriedkom.

Citrikromtabs
Prvým doplnkom výživy, ktorý vám odporúčame pri chudnutí je Citrikromtabs. Ide o bezpečný produkt, ktorý obsahuje citrín - kyseliny hydroxycitrónovej, extrakt z rastliny Garcinia cambogia, extrakt zo šupky hroznového vína a chróm pikolinát. Práve vďaka tomuto zloženiu zabraňuje premene nadbytočnej energie na podkožný tuk, chráni organizmus pred spaľovaním svalovej hmoty, znižuje chuť na jedlo, a to hlavne na sladké, znižuje množstvo škodlivého LDL – cholesterolu a pomáha aj športovcom pri znižovaní hmotnosti. Samozrejme, nestačí len užívať prípravky, je potrebné zvýšiť pohybovú aktivitu.

CLAcaps
Vďaka zloženiu tohto prípravku, ktorý obsahuje konjugovanú kyselinu linolenovú, sa vám budú spevňovať svaly a lepšie modelovať postava. Okrem toho CLAcaps obmedzujú ukladanie tukov v organizme a súčasne podporujú ich odbúravanie. Zároveň však zlepšujú kondíciu a zvyšujú výkon.

Kitofitabs

Tento produkt je vyrobený z pancierov morských kôrovcov, obsahuje teda chitosan a aj vitamín C. Toto zloženie významne znižuje vstrebávanie tukov, čím prispieva k zníženiu hladiny cholesterolu a triglyceridov. Kitofitabs odporúčame pri diétach, pretože znižuje pocit hladu a zvyšuje pocit sýtosti po jedle, v zažívacom trakte pôsobí mierne antibakteriálne a znižuje nadmernú kyslosť žalúdkovej šťavy, ale bráni aj vzniku zápchy.

Figurel
Aj Figurel je jedným našim produktom, ktorý je vhodný pri znižovaní hmotnosti. Je to najmä pre jeho špeciálne spracovaný extrakt z bielej fazule. Ten neutralizuje škroby obsiahnuté v prílohách a pomáha po jedle znížiť prísun cukru do krvi. Veľa cukru v krvi potom vedie k pocitu hladu, čo následne zvyšuje riziko rozvoja obezity. Preto pokiaľ jete pečivo z bielej múky, zemiaky, cestoviny či ryžu, a teda potraviny bohaté na škrob, vyskúšajte Figurel.

Pokiaľ sa teda snažíte schudnúť, ale nedarí sa vám, nezúfajte. Vyskúšajte doplnok výživy šitý na vašu mieru. Dobre si teda preštudujte váš jedálny lístok a podľa toho, čo konzumujete a čoho sa neviete vzdať, zvoľte niektorý z našich prípravkov. Nezabúdajte však na pohyb, kilá z vás neopadnú pri ničnerobení. Držíme vám palce!
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobrý večer, veľmi pekne Vám ďakujem. Musím povedať,že máte veľmi dobre spracovaný e-shop.“

Pacíková