Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Klimaktériom prejde každá žena

Klimaktériom prejde každá žena Každá žena prejde v určitom veku klimaktériom. Je to totiž obdobie, kedy sa končí jej plodné obdobie, žena prežíva určité problémy, pretože jej postupne mizne menštruácia a objavujú sa príznaky urýchleného starnutia. Za toto všetko môžu hormóny. Obdobím, kedy klimaktérium nastupuje je medzi 42. až 55. rokom. Návaly tepla, nadmerné nočné potenie, bolesť hlavy, kĺbov, psychické, ale aj telesné problémy sú príznakmi, že toto náročné obdobie začína. Tieto problémy spôsobuje úbytok hormónu estrogén. Ten ovplyvňuje aj rýchlejšie rednutie kostí, väčšie riziko vzniku zlomenín, ako aj bolesti kĺbov či chrbta. Ženy v tomto období majú pocit, že rýchlejšie starnú. To tiež spôsobuje estrogén, ktorého nedostatok znižuje obsah vody v pokožke, čím sa prehlbujú aj vrásky.
Klimaktériom vraj prechádzajú aj muži, avšak s oveľa menšími príznakmi ako ženy.

Prevencia a liečba
Aj klimaktériu sa dá úspešne predchádzať a liečiť ho. Ide najmä o hormonálnu liečbu, ktorú určí, samozrejme, lekár. Avšak každá žena po štyridsiatke by mala myslieť aj na prevenciu. Denne by ste sa mali venovať nejakému športu. Ideálna je jazda na bicykli, plávanie, ale aj chôdza. V tomto veku už nepotrebujete veľa kalórií, myslite na vyváženú a pestrú stravu. Uprednostňujte morské ryby, oleje lisované za studena, orechy, hrušky a jablká, hrozno, mandle, med, celozrnné pečivo, fazuľu, sóju, vajcia a citrusové plody. Nepite veľa alkoholu, nefajčite, pite menej kávy, pozor si dávajte aj na korenisté i presolené jedlá.
Nezabúdajte ani na preventívne prehliadky u lekára, pozor najmä na osteoporózu, ochorenia prsníkov či gynekologické ochorenia.

Žena v klimaktériu
My ženám v klimaktériu ponúkame balíček s produktmi, ktoré im pomôžu prekonať príznaky tohto obdobia. Balíček zahŕňa Femiveltabs, ktoré obsahujú sóju a vitamín E. Sója je totiž bohatá na fytoestrogény, ktoré majú rovnaký účinok na cieľové tkanivo a orgány, ako má ženský hormón estrogén produkovaný vaječníkmi. Výhodou je, že fytoestrogény sú čisto prírodné látky, bez vedľajších účinkov. Femiveltabs tak pomáhajú pri prechodných ťažkostiach ako návaly tepla, potenie, búšenie srdca, pocit suchoty slizníc, nervozita, podráždenosť, depresia. Zlepšujú aj sexuálne funkcie, pôsobia protizápalovo a zároveň znižuje riziko plesňových ochorení.

Ďalším produktom, ktorí balíček obsahuje sú Fintabs CD bori. Tento produkt sa zameriava na problémy spôsobené úbytkom vápnika. Je preto vhodný pre pacientov so zlomeninami a pre všetkých, u ktorých sa objavujú známky osteoporózy. Obsiahnutý bór a vitamín K1 výrazne znižujú vylučovanie vápnika z kostí, čo je veľmi dôležité, lebo vo vyššom veku je vstrebávanie vápnika problematické. Ochrannou proti centrálnym mozgovým príhodám, problémom srdca a ciev, pri poruchách pečene a žlčníka sú Fosfocaps. Tento produkt ochraňuje aj pečeň pred toxickými vplyvmi alkoholu. Posledným produktom, ktorý balíček Žena v klimaktériu obsahuje je Uritabs. Práve Uritabs pomáhajú pri opakovaných zápaloch močových ciest a močového mechúra, zmierňujú bolesti, pálenie a svrbenie a majú aj silné antibakteriálne účinky. Toto všetko vďaka inulínu a brusnicovému prášku, ktorý obsahujú.

Produkty tohto balíčka pomôžu zbaviť sa problémov spôsobených klimaktériom každej žene. Myslite teda na prevenciu už okolo štyridsiatke, predídete tak mnohým fyzickým, ale aj psychickým problémom.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobrý den, zásilka přišla v pořádku, děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky.“

Št. Koiš