Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Nepekné bradavice

Nepekné bradavice Bradavice sú nepekné kožné výrastky, ktoré sa objavujú najčastejšie na nohách a rukách, ale aj na tvári. Spôsobuje ich Human papilloma virus, a teda skrátene HPV. Nakaziť sa môžete vo vlhkom prostredí, napríklad v spoločných sprchách, šatniach či bazéne, preto radíme nechodiť naboso, ale v gumených šľapkách. Nakaziť HPV vírusom sa však nemusíte vždy a všade, záleží na vašej imunite, ale aj na tom, či máte na tele drobné ranky, cez ktoré sa vírus do tela dostane. Možno to neviete, ale bradavice sú najčastejším ochorením kože, hneď po akné. Dokonca približne desať percent detí vo veku 5 až 10 rokov má bradavice.

Odborníci radia bradavíc sa nedotýkať, nestrihať ich ani len neškrabať, pretože by sa vám mohli rozšíriť aj na ruky či iné časti tela. Ak sa vám urobí bradavica na nohe, môže to byť síce bolestivé, ale nechajte ju tak. Až päťdesiat percent bradavíc totiž zmizne samo. Pokiaľ by sa tak nestalo ani po dvoch rokoch, vyhľadajte kožného lekára. Ten vám bradavicu vypáli tekutým dusíkom, vyreže, vyškrabne alebo použije na jej odstránenie laser.

Ak máte alebo ste v minulosti už bradavice mali, dodržujte niekoľko zásad, aby sa vám už viac netvorili. Dôležité je, aby ste mali nohy v suchu. Striedajte preto topánky, kontrolujte ich, či nie sú vnútri vlhké, meňte si cez deň ponožky, používajte aj púder, a to najmä v lete, aby sa vám nohy nepotili.

Domáce rady na odstránenie bradavíc
Už naše staré mamy mali rôzne spôsoby ako sa zbaviť bradavíc. Niekoľko domácich receptov vám ponúkame, ale či vám pomôžu, to už nezaručujeme. Bradavice potierajte šťavou z nastrúhanej cibule i cesnaku, pomôže vraj aj prikladať šupku z banána, plátky ananásu, potieranie smrekovou masťou. Iné domáce recepty radia namočiť plátky citróna do octu, pridať trochu soli a nechať aspoň dva týždne odstáť. Tekutinou, ktorá vám takto vznikne potom natierajte na bradavice. Pomôcť vraj môžu aj vitamíny, konkrétne vitamín A. Kapsule s vitamínom A rozlomte, pridajte pár kvapiek vody a takouto zmesou potierajte bradavice, kým nezmiznú.

Remasacaps

Teraz vám však ponúkame zaručené produkty, ktoré vám pomôžu zbaviť sa bradavíc. Prvým z nich je Remasacaps. Tento produkt je vyrobený z hlivy ustricovej, ktorá má povzbudivé účinky na imunitný systém. Efekt pri likvidácii bradavíc vírusového pôvodu je overený, užívanie Remasacaps zabraňuje aj ich opakovanému rastu. Okrem toho je tento prípravok vhodný aj v boji so zápalmi, vírusmi, baktériami a plesňami. V mnohých prípadoch zamedzí tvorbe herpesov a pásového oparu.

Candimis
Ďalším produktom je Candimis, ktorý obsahuje tridsať percentný esenciálny olej z oregana a sedemdesiat percentný za studena lisovaný olivový olej. Vďaka tomuto zloženiu je Candimis silným prírodným antibiotikom, ktoré pôsobí proti plesniam kožným aj proti plesniam v potravinách, ktoré spôsobujú tráviace problémy. Účinkuje ako prirodzený zabíjač mikróbov, baktérií, vírusov a parazitov, je použiteľný na kožné a sliznicové infekcie. Pomáha teda nielen pri bradaviciach, ale aj pri akné, lupienke či nechtových plesniach.

Hliva ustricová
Samotná hliva ustricová, ako sme už spomínali, podporuje prirodzenú imunitu. Je to najmä vďaka jej zloženiu. Hliva ustricová totiž obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale aj proteíny, nenasýtené mastné kyseliny, 8 aminokyselín, prvky ako selén, zinok, bór, jód, chróm, meď, železo či vlákninu. Okrem toho, že vám pomôže zbaviť sa bradavíc, pomáha aj pri civilizačných chorobách, fyzickom a duševnom vyčerpaní, pri ekzémoch, kožných alergiách, hemoroidoch, kŕčových žilách, znižuje poruchy metabolizmu cukru, znižuje hladinu cukru v krvi, bez toho, aby sa znižovala hladina inzulínu, ale dokonca regeneruje aj bunky, čím spomaľuje starnutie.

Bradavice sú síce iba kozmetickým problémom, treba sa ich však zbaviť a posilniť svoj imunitný systém, aby sa už viac netvorili.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dakujem pekne za velmi rychlo vybavenu objednavku, ktora dosla v top stave. Vsetko precizne zabalene, som maximalne spokojna a dakujem krasne aj za mily darcek, ktory potesil, kedze som ho necakala :) Prajem Vam pekny den a vela spokojnych zakaznikov.“

Zuzana Vasilikova