Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Pomôžeme vám schudnúť

Pomôžeme vám schudnúť „Chcem schudnúť“ je veľmi ľahko vysloviteľná veta, avšak jej realizácia je oveľa ťažšia. Najmä dámy, ale aj mnohí páni majú problémy s nadváhou či obezitou a snažia sa schudnúť najmä kvôli svojmu zdraviu. Každý isto vie, že základom chudnutia je úprava jedálnička a pohyb, ale my vám ponúkame aj produkty, ktoré vám s chudnutím pomôžu.

Jablčný ocot
Jablčný ocot obsahuje minerály – draslík, horčík, vápnik, ďalej betakarotény, pektíny, ale aj kyselinu octovú i maleinová a enzýmy. Vďaka tomuto zloženiu vám jablčný ocot zlepší metabolizmus, a teda podporí látkovú výmenu, odbúra tuk, zbaví telo od toxínov a pomáha aj pri tvorbe červených krviniek. Okrem toho vám jablčný ocot pomôže predísť hnačkám, kolikám, únave, bolestiam hlavy, nespavosti, zlepší sa stav vášho ekzému, astmy, pleti či dokonca uľaví sa vám od kašľa.

Chróm
Aj tento stopový prvok vám pomôže schudnúť. Ako? Nebudete mať chuť na sladké. Chróm totiž pracuje na spracovaní cukrov a reguluje aj hladinu cukru v krvi. Tým vám pomôže zbaviť sa tej strašnej chuti na sladkosti, ale potláča aj pocit hladu. Určite však neplatí, že chrómom nahradíte nejaké jedlá. Aj v tomto prípade platí zdravé stravovanie a pohyb. Okrem toho chróm pomáha aj kĺbom, chrupavkám a kostiam.

Bromelaín
Určite ste počuli, že ak budete jesť ananás schudnete. Tak my máme pre vás enzým získaný práve z ananásu, ktorý vám pomôže zhodiť. Bromelaín totiž rozloží nadbytočný tuk vo vašom tele. Tento produkt obsahuje aj vitamín B6, ktorý tiež pomáha spaľovať nenasýtené tuky, morskú riasu Kelp, ktorá urýchľuje metabolizmus, ako aj lecitín a jablčný ocot.

Spirulina
Ako ďalšieho pomocníka v boji s nadbytočnými kilogramami vám chceme predstaviť túto sladkovodnú riasu. Obsahuje antioxidačné látky, esenciálne aminokyseliny, nenasýtenú mastnú kyselinu gama-linoleovú, ale najmä železo, vápnik, horčík, selén, chróm, lítium či mangán, vitamín B12 i betakarotén. A práve vďaka tomuto unikátnemu zloženiu vám Spirulina prečistí, detoxikuje telo, zbaví vás škodlivín či ťažkých kovov, má aj významné antioxidačné vlastnosti a stabilizuje hladinu cukru v krvi. Okrem toho vám prečistí aj krv a pečeň.

L-Carnitín
Táto neesenciálna aminokyselina vám pomôže schudnúť tak, že mastné kyseliny prenesie do svalových buniek, ktoré ich spália a vyrobia z nich energiu. L-Carnitín alebo aj vitamín T si ľudské telo dokáže vyrobiť samo, na chudnutie to však nestačí, preto je potrebné ho dodávať vo forme výživových doplnkov. My vám ponúkame L-Carnitín v kombinácii s inulínom, ktorý podporuje trávenie a s už spomínaným chrómom. Opäť však pripomíname, že nestačí jesť výživové doplnky, sedieť pred televízorom a čakať nejaké výsledky. Dôležitý je pohyb, vďaka ktorému spolu s L-Carnitínom tuk spálite.

Nadváha a obezita trápia veľa ľudí a nejde len o vzhľad. Spôsobujú vážne ochorenia, napríklad srdca, ktoré sa končia aj smrťou. Myslieť na chudnutie by ste nemali až pri vysokých číslach na vašej váhe, zdravá a vyvážená strava spolu s pohybom by sa mali stať vaším životným krédom.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobrý večer, veľmi pekne Vám ďakujem. Musím povedať,že máte veľmi dobre spracovaný e-shop.“

Pacíková