Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Pravidelné užívanie tohto zeleného zázraku urobí s vašim telom divy

Pravidelné užívanie tohto zeleného zázraku urobí s vašim telom divy

Určite ste už aj vy počuli o mladom jačmeni. Všeobecné informácie sú, že je to zelený zázrak a ľudia sa pri pravidelnom užívaní cítia lepšie. O takých doplnkoch ste už čítali iste veľakrát, však? Mladý jačmeň je však iný. Prezradíme vám, čo vlastne mladý jačmeň je je a aké sú jeho benefity na zdravie.

Čo je mladý jačmeň?

Jačmeň je super potravina bohatá na živiny s obsahom vitamínov a ako sú vitamín A, komplex vitamínov B, vitamín C, vitamín E a vitamín K . Vďaka zásaditosti mladých lístkov pomáha vyrovnávať a udržiavať normálne pH v organizme. Obsahuje minerály vrátane horčíka, fosforu a draslíka spolu s ďalšími základnými minerálmi, ako je zinok, železo a vápnik. Mladý jačmeň je bohatým zdrojom silných antioxidantov, esenciálnych aminokyselín a prospešných enzýmov. Neobsahuje žiadny cholesterol a dodáva telu vlákninu a chlorofyl.

Ako užívať mladý jačmeň?

Mladý jačmeň máva zväčša práškovú formu. Užívanie je veľmi jednoduché. Výrobcom odporúčané množstvo rozmiešate v 3dcl vody a vypijete. Pozor! Nepoužívajte kovovú lyžičku ani teplú tekutinu, pretože dochádza k neutralizácii enzýmov. Najideálnejším časom na užívanie je hneď ráno na lačno.

Pre koho je určený?

Keďže sa jedná o 100% prírodný doplnok výživy, je určený pre každého od 3 rokov. Tehotné a dojčiace mamičky by sa mali tak, ako so všetkými doplnkami výživy poradiť so svojim lekárom. Je vhodný aj pre celiatikov či ľudí s intoleranciou na laktózu. Tento doplnok totiž neobsahuje GMO, lepok ani laktózu.

Aké sú benefity na zdravie?

O prospešných látkach obsiahnutých v mladom jačmeni sme si povedali už v úvode. Teraz vám prezradíme 3 benefity užívania jačmeňa. Poďme na to!

1. Posilňuje imunitu

Jačmeň môže podporovať posilnenie imunitného obranného mechanizmu tela. Pravidelná konzumácia poskytuje potrebnú výživu pre tvorbu imunitných buniek v tele. Okrem toho, je vynikajúcim antioxidantom a pomáha chrániť bunky pred toxickými voľnými radikálmi. Ak posilňujete svoju imunitu, tá sa vám odvďačí! Bojuje totiž s infekciami a zabraňuje vzniku chronických zápalových ochorení.

2. Znižuje známky starnutia

Mladý jačmeň sa považuje za prirodzený spôsob, ako stimulovať regeneráciu buniek a znižovať známky starnutia. Ako to robí? Životne dôležité zložky ako chlorofyl, vitamín B, železo a fykocyanín zlepšujú kostnú dreň a podporujú tvorbu bielych a červených krviniek. Všetky sú obsiahnuté v mladom jačmeni. Známky starnutia znižuje aj tým, že omladzuje starnúce bunky a pomáha udržiavať zdravú a mladistvú pokožku. Okrem toho pomáha liečiť aj kožné choroby ako sú akné či ekzém.

3. Silný antioxidant

Jačmeň obsahuje množstvo antioxidantov. Spolu s vitamínom E a beta-karoténom je mladý jačmeň silným dodávateľom enzýmu, ktorý môže pomôcť neutralizovať účinky voľných radikálov. Antioxidant pôsobí ako lapač. Ochraňuje vás a môže pomôcť pri prevencii a oddialení rozvoja širokého spektra chronických ochorení spôsobených oxidačným stresom.

Super potravina akou je prášok zeleného jačmeňa je skvelým a najmä prírodným doplnkom výživy. Má široké spektrum benefitov pre naše zdravie a nás to nestojí takmer nič. Už po prvom týždni sa vám zlepší stav vašej pokožky a taktiež trávenie. Vyskúšajte mladý zelený jačmeň z našej ponuky a urobte niečo pre svoje zdravie. Len jeden pohár denne vás nabije energiou a dodá vitamíny. Na zdravie!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Tovar som od vás prevzal a vyplatil. Ďakujem za expresné a kvalitné vybavenie mojej požiadavky. Prajem celému tímu BioCare.sk hodne úspechov v pracovnom i osobnom živote.“

Pavel Guga