Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Preč s menštruačnými bolesťami

Preč s menštruačnými bolesťami Ak aj vy patríte k ženám, ktoré mesiac čo mesiac zažívajú nepríjemné bolesti v podbrušku, čítajte ďalej. Ponúkneme vám niekoľko spôsobov ako sa bolestí zbaviť, alebo ich aspoň zmierniť do prijateľnejšej podoby.

Bolesti v podbrušku, kŕče, bolesti v krížoch, bolesť hlavy, nechutenstvo či dokonca nevoľnosť až zvracanie. To je každomesačná realita mnohých žien. Dysmenorea alebo algomenorea je odborný názov pre bolestivú menštruáciu, ktorú spôsobuje nedostatočné prekrvenie svalových vlákien tvoriacich maternicu. Bolesti začnú pri sťahovaní sa maternice. Problémom však môžu byť aj hormóny či iné ochorenia maternice (endometrióza, myóm, zápaly). My vám na našej stránke ponúkame niekoľko produktov, ktoré vám zmiernia menštruačné bolesti, alebo vás ich úplne zbavia. Tu sú:

1. Femigrad
Femigrad je na ženské problémy priam stvorený. Ide o čisto bylinný produkt, ktorý mal pôvodne slúžiť na liečbu neplodnosti. Neskôr sa však zistilo, že má aj iné priaznivé účinky. Femigrad pomáha pri bolestivej menštruácii, kŕčoch a napätí, potláča pocit tlaku a pichania v podbrušku, upravuje nepravidelnú menštruáciu, pomáha pri silnom krvácaní, dokonca potláča výraznú ovulačnú bolesť a krvácanie. Okrem toho Femigrad pomáha aj pri výtoku, pálení a častom močení, zlepšuje stav pleti a podráždenosť pred menštruáciou a zmierňuje vypadávanie vlasov.

2. Candy stop
Ako sme už uvádzali vyššie, bolesti pri menštruácii môže spôsobiť aj zápalové ochorenie. To býva spôsobené aj premnožením candidy albicans. Candy stop vám v tomto prípade pomôže nielen zbaviť sa bolestivej menštruácie, ale aj výtoku, svrbenia, pálenia, zápalu močových ciest. Candy stop upravuje menštruáciu a pomáha aj pri nechuti na sex. Ak však máte problémy s kvasinkou candida, preliečiť by sa mal aj váš partner. Hrozí totiž riziko opätovného nakazenia. Candy stop je preto určený ako ženám, tak aj mužom.

3. Éterický olej Šalvia
Éterický olej Šalvia je čisto prírodný produkt, ktorý má mnoho priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Má napríklad antiseptické účinky, antibakteriálne, protiplesňové či antimikrobiálne účinky. Pomáha nielen zmierňovať bolesti pri menštruácii, ale aj upravovať cyklus, zmierňuje bolesť hlavy a nevoľnosť. Šalviový olej vás však príjemne vzpruží, odbúra únavu a depresiu.

4. Ajurvédsky čaj Apana
Tomuto ajurvédskemu čaju sa hovorí aj ženský čaj, a to hlavne preto, že pomáha pri gynekologických a menštruačných problémoch. Pitie dvoch až troch šálok denne pomáha pri menštruačných kŕčoch, bolestiach a napätí. Zároveň však podporuje činnosť ženských orgánov a odstraňuje gynekologické problémy.

5. Ajurvédsky čaj Shatapushpi
Podobne ako čaj Apana pomáha pri menštruačných bolestiach aj ajurvédsky čaj Shatapushpi. Ten stimuluje najmä pravidelnosť menštruačného cyklu a vyvoláva menštruáciu pri dlhom meškaní. Zároveň zmierňuje stres, nervozitu a podráždenosť pri predmenštruačnom syndróme.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„So službami biocare som veľmi spokojná.“

Janka Adamcová