Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Prečistite si telo pomocou čaju

Prečistite si telo pomocou čaju Odborníci radia prečistiť či detoxikovať si organizmus minimálne dvakrát ročne. Pokiaľ však nemáte na striktnú detoxikáciu čas, prečistite si telo pomocou bylinných čajov. Ponúkame vám niekoľko tipov.

Čistiaci bylinný čaj
Zmes tohto čaju obsahuje koreň pýru plazivého, koreň púpavy, vňať vresu obyčajného, plod ruže šípovej, koreň mrkvy, vňať zlatobyle obyčajnej, kvet nechtíka lekárskeho či vňať ľubovníka bodkovaného. Pravidelné pitie tohto čaju vám prečistí celý organizmus, podporí látkovú výmenu a aktivuje aj váš metabolizmus. Zbaví vás tiež toxických látok, ktorá sa vo vašom tele nahromadili počas leta. Zvlášť prečistí pečeň a obličky.

Čaj vhodný aj pri diétach
Aj druhý čaj, ktorý vám odporúčame je čistiaca bylinná zmes. Tento čaj pozostáva z vňate žihľavy, kvetu nechtíka a sedmokrásky, púpavových listov a vňate rebríčka a túžobníka. Pokiaľ si dáte tento čaj, prečistí vám pečeň, črevá a krv. Je ideálny pri detoxikačných kúrach, ale napríklad aj pri diétach.

Odkyslenie organizmu
Pri rôznych ochoreniach, ekzémoch či tráviacich ťažkostiach je nutné odkysenie organizmu. Ak máte prekyslený organizmus, odporúčame vám tento čaj. Ide skôr o čaje dva, kedy jeden sa pije dopoludnia a druhý poobede. Čas obsahuje púpavové listy a koreň, fenikel, benedikt, repík a puškvorec. Druhý čaj obsahuje žihľavu, vres, truskavec, túžobník, lopúch a skorocel. Tieto čaje odporúčame aj pri zvýšenom cholesterole, zápche či ako prevenciu pri žlčníkových a obličkových kameňoch.

Prečistite si aj obličky
Mnohé ženy často trápia obličky. Čaj, ktorý vám ponúkame ich prečistí a vyplaví z nich usadeniny. Obsahuje vňať zlatobyľa, listy brezy a skorocele, vňať stavikrve, žihľavy a prasličky. Okrem prečistenia obličiek pôsobí tento čaj aj na ťažkosti a zápaly kĺbov.

Preč s alergiou
Pokiaľ máte zanesený organizmus, spomalené trávenie, častú zápchu či alergiu, určite siahnite po čaji Pečeň. Ten obsahuje vňať čakanky rebríčka, repíka či benedikta, kvet nechtíka kvet, listy púpavy list a plod pestrca.

Močový mechúr v poriadku
Okrem problémov s obličkami trápia ženy aj časté zápaly močového mechúra. Tie sa vyskytujú najmä po lete, ale časté nachladnutia bývajú aj na jeseň a v zime. Čaj Močový mechúr vám pomôže pri opakovaných i akútnych zápaloch močového mechúra či pri ľahkej inkontinencii. Obsahuje totiž vňať stavikrve, yzopu a zlatobyle, list brezy a petržlenu a semeno kapucínka.

Tráviace ťažkosti navždy preč
Ak sa často cítite nafúknutí, máte prekyslený žalúdok a časté tráviace problémy, vyberte si čaj Žalúdok a dvanástorník. Táto jedinečná sypaná čajová zmes obsahuje vňať mäty a ľubovníka, koreň ibiša, puškvorca a listy slezu. Pomôže vám nielen pri prekyslení žalúdka, ale zbaví vás aj tráviacich ťažkostí a nafúknutého brucha.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Objednavka mi bola dnes v poriadku dorucena, dakujem za promptne a spolahlive jednanie, vyjadrujem velku spokojnost s Vasimi sluzbami...“

Pallajova