Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Prečo sa oplatí mať doma CRP test

Prečo sa oplatí mať doma CRP test

Byť zodpovední, ohľaduplní, solidárni a mať zdravie na vrchole svojich priorít, presne to teraz veľmi súrne potrebujeme. Oproti zvyšku sveta sa môžeme cítiť maličký, avšak každý jeden z nás je malý dielik, ktorý je potrebné doplniť k celku. Zmena musí začať od každého z nás. Nákupy oblečenia, dovolenky v zahraničí, úradné dokumenty...to všetko na nás počká, ale naše zdravie nebude čakať, kedy sa rozhodneme prikladať mu tú najväčšiu dôležitosť. Buďme tou zmenou, ktorú chceme vidieť vo svete. Na našom prístupe záleží. Dajme svoje zdravie a zdravie našich blízkych na prvé miesto.

Opatrenia, ktoré naša krajina zavádza v súvislosti so šírením vírusu COVID -19 si mnohí mýlia s dovolenkou, kedy síce nemôžu ísť do práce, ani na nákupy oblečenia, ale môžu predsa vybaviť úradné a iné záležitosti, na ktoré nemali popri zamestnaní dostatok času...A presne toto nie je cieľom potrebných opatrení, ktoré nás majú ochrániť a zabezpečiť, aby naša krajina predišla ešte negatívnejším dopadom korona vírusu. Fakt, že je veľké percento prevádzok naprieč celou našou krajinou zatvorené, nám má napovedať, že je nutné vyhýbať sa verejným miestam a priestorom, kde by sa mohlo hromadiť väčšie množstvo ľudí, nemá nás lákať, aby sme navštevovali miesta, ktoré ešte otvorené z núdzových potrieb zostali.

Ľudia majú vo svojej prirodzenej povahe zakorenenú vlastnosť podliehať svojim emóciám a častokrát vo vypätých situáciách robiť unáhlené rozhodnutia, ktoré vo finálnom výsledku nemusia vôbec priniesť toľko úžitku, ako napáchanej škody a neplechy. Zbytočné chodenie po úradoch, či obchodoch, ale i návštevy lekárov, ktoré nie sú nevyhnutné - to všetko predstavuje zbytočné a veľmi nezodpovedné vystavovanie sa nebezpečenstvu. V prípade, že sa u Vás prejavili príznaky, ktoré okamžite pripisujete nebezpečnému vírusu, je viac než nutné zachovať si rozvážne myslenie a nepodľahnúť panike. Pod tlakom emócií sa ľudia častokrát okamžite vydajú na cestu ku svojmu lekárovi / na centrálne príjmy do nemocnice, čím ohrozia seba, ale i všetkých navôkol. Nastávajú nebezpečné situácie, kedy ľudia na základe svojho unáhleného konania nemajú akútny zdravotný problém a v nemocničných čakárňach vystavujú svoje zdravie riziku nákazy. Odporúčania Úradu verejného zdravotníctva Slovenska znejú jasne - v prípade, že na sebe pozorujete a pociťujete možné príznaky vírusu, obráťte sa na lekársku pomoc prostredníctvom telefonického kontaktu, ktorý je dostupný na internete.

Odborníci Vám telefonicky dajú následné inštrukcie, podľa ktorých budete postupovať bez toho, aby ste ohrozili seba alebo ostatných. V prípade, že máte iný zdravotný problém, ktorý nie je akútny, nesiahajte prvoplánovo po návštevách lekárov len z dôvodu, že máte nato v týchto dňoch dostatok voľného času.

Práve v situáciách, kedy sa nám každé naše kýchnutie zdá podozrivé, je praktické mať doma po ruke CRP test. Jeho použitie nás môže zbaviť prvotných obáv. Test Vám do niekoľkých minút dá odpovede na otázky, či je ochorenie bakteriálneho alebo vírusového pôvodu a či je nutné vyhľadať lekársku pomoc (o ktorú zažiadate pomocou telefonického kontaktu s lekárom). Vďaka CRP testu možno predísť zbytočnej panike a vystavovaniu sa nebezpečenstvu na centrálnych príjmoch v nemocniciach. Po zakúpení testu nie je potrebná žiadna ďalšia prístrojová technika, nakoľko CRP test obsahuje vo svojom balení všetko potrebné pre rýchle a praktické domáce testovanie Vášho zdravotného stavu.

Nepodliehajme panike, konajme zodpovedne a dbajme v prvom rade na svoje zdravie.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“

Vojtylová