Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Prečo užívať výživové doplnky

Prečo užívať výživové doplnky Naša stránka vám ponúka množstvo kvalitných bio výživových doplnkov, vitamínov a minerálov, probiotík, prírodných olejov, čajov, ale aj výživových doplnkov pre deti, seniorov či športovcov. Ak si však kladiete otázku, prečo by ste mali užívať výživové doplnky, to je hneď niekoľko odpovedí.

Posilnenie imunity
Imunitný systém je obranný mechanizmus organizmu voči chorobám, ale aj voči jedom či iným látkam. Imunitu máme vrodenú, ale aj získanú. Pokiaľ je vaša imunita oslabená, cesta pre chorobu je voľná. A imunitu oslabuje mnoho vecí. Znečistený vzduch, ktorý dýchate, potraviny, ktoré sú hnojené rôznymi látkami, ale aj konzervantmi a farbivami, voda, ktorá prekračuje povolené limity ťažkých kovov, stres i psychická záťaž, ale aj nedostatok fyzickej aktivity. Výživové doplnky na podporu a stimuláciu imunitného systéme obsahujú vitamíny a minerálne látky, ale aj extrakty z liečivých bylín a húb či dokonca včelí produkt materskú kašičku. Užívať takéto produkty sa oplatí nielen pred jesenným a zimným obdobím, kedy na nás útočí chrípkový vírus, ale podporovať imunitu sa vám vyplatí aj dlhodobo. Zdravý imunitný systém dokáže odolávať aj vážnejším chorobám, ako je napríklad rakovina.

Detoxikácia
Možno si poviete, že detoxikácie je len výmysel poslednej doby, ale pozor, nie je to tak. Škodliviny, ktoré oslabujú váš imunitný systém sa vo vašom organizme usádzajú a hromadia už od detstva. Ak ste dospelý a svoje telo ste počas života ani raz neprečistili, predstavte si, čo v sebe máte. Ťažké kovy ako olovo, nevyplavené zvyšky liekov, toxíny, ktoré sa usádzajú vo vašich črevách... Detoxikáciou si prečistíte telo a zbavíte sa alergií, ale aj únavy, bolestí hlavy, kĺbov a zlepší sa aj vaše trávenie.

Zlepšenie trávenia
Zlé trávenie, nadúvanie, plynatosť, kŕče, hnačka či zápcha sú veľmi časté problémy, ktoré zažil už každý z nás. Probiotiká sú baktérie, ktoré slúžia na udržanie a obnovu črevnej mikroflóry. Veľmi dobré sú aj po užívaní antibiotík, kedy urýchlia obnovu mikroflóry v črevách. Probiotiká sú vhodné aj pre deti, a nielen pre tie, ktoré majú zlé stravovacie návyky. Vplývajú totiž na celkové zdravie dieťaťa, upravujú pravidelnosť stolice či zamedzujú bolestiam bruška.

Výživové doplnky pre deti
Okrem Probiotík máme pre deti aj multivitamíny i vitamín D, ktorý je, spolu s vápnikom, potrebný pre správny rast kostí, svalov a zubov. Aj produkt s obsahom vitamínu C, železa a jódu je pre vyvíjajúci sa mladý organizmus veľmi potrebný. A to preto, že podporuje správny vývoj mozgu a pohybovej sústavy. Rovnako ako dospelí, aj deti potrebujú podporovať imunitný systém.

Výživové doplnky pre seniorov
Asi najviac náchylní na rôzne ochorenia sú seniori s oslabeným imunitným systémom. Okrem toho starších ľudí trápia srdcovo-cievne ochorenia, zvýšený tlak, cholesterol, poškodené vnútorné orgány, ale zhoršuje sa aj ich pamäť či sexuálna aktivita. Pomôcť práve od týchto problémov im vedia výživové doplnky. Nie vždy je potrebné siahať po lekárom napísaných liekoch, ktoré majú mnoho vedľajších účinkov. Naše produkty sú tej najvyššej bio kvality, vyrobené z prírodných produktov, bez farbív či konzervantov, a preto sú bez vedľajších účinkov.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Minuly tyzden v piatok som si Vas objednala caje na nespavost s dorucenim do Londyna. Chcem podakovat za expresne odoslanie. Caje vcera dorazili a su vyborne. Este raz velka vdaka.“

Slovakova