Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Prírodné čistenie zubov

Prírodné čistenie zubov

Všetci by chceli mať krásne, zdravé a žiarivo biele zuby, ktoré svietia ako čerstvo napadaný sneh. Ale ako toto dosiahnuť bez toho, aby ste zruinovali svoj rozpočet a nenavštevovali zubára každý týždeň?

Čistenie zubov a celkovo starostlivosť o ústnu dutinu je dôležité pre človeka a to hlavne z dvoch hladísk- nielen z estetického (veď ako sa hovorí, najkrajší make up pre ženu je úsmev), ale aj zo zdravotného, pretože zubný kaz vie byť potencionálnym zdrojom infekcie, ktorá sa ľahko môže krvnou cestou rozšíriť kdekoľvek do organizmu a prakticky zasiahnuť ktorýkoľvek orgán.
Naučte sa spolu s nami v Biocare.sk správne starať o svoj chrup a výsledkom vám budú krásne zdravé, žiarivo biele zúbky, žiadne návštevy u zubára a keď áno, tak len preventívne prehliadky, ktoré sa budú niesť v bezbolestnom a priateľskom duchu.

Na trhu existuje nespočetné množstvo zubných pást, gélov, či vôd, ktoré obsahujú chemické prvky, ktoré často vedú k narúšaniu zubnej skloviny. Usádzanie mikroorganizmov v takto narušenej sklovine podporuje vznik zubného kazu. Preto my v Biocare.sk jednoznačne odporúčame produkty na čistenie zubov, ktoré sú založené na prírodnej báze.
Ako prvú vám jednoznačne odporúčame prírodnú bambusovú zubnú kefku, ktorá ma mäkké štetiny a preto je vhodná aj pre tých najmenších. Ako benefit obsahuje čierne, aktívne uhlie, ktoré prirodzenou cestou podporuje belosť zubov, pričom nemá žiaden negatívny vplyv na zubnú sklovinu, ako napr. dráždivý a toľko používaný peroxid vodíka, ktorého síce bieliaci efekt je známy, ale bohužial nežiaduci úćinok sa odrazí na práve poškodenej sklovine.

Ako ďalšiu vychytávku z nášho repertoáru vám odporúćame zubnú pastu Neemovú. Je obohatená o klinčeky a amalaki, čo je jeden z najlepších prírodných zdrojov antioxidantov a vitamínu C, pričom pomáha posilniť zubnú sklovinu a pôsobi smrtiaco na nevhodné typy baktérií. Stačí ju použiť 2x denne a máte o krásny úsmev postarané.

Vašu rutinnú starostlivosť o ústnu dutinu by ste mali zakončiť ústnou vodou. Všetkými desiatimi vám odporúčame konopnú ústnu vodu, obohatenú o extrakt z konope, škorice, prasličky, mäty, repíka, šalvie a stévie. Jej vynikajúce antibakteriálne a protizápalové účinky sa osvedčili ako vynikajúce zbrane v boji so zubným kazom.

Pokiaľ snívate o žiarivo bielych zuboch, pričom si však nepoškodíte zubnú sklovinu, jednoznačne musíte vyskúšať Zubný prášok od Nobilis Tilia, ktoré má bieliace účinky bez toho, aby obsahoval chemické prvky. Je to vynikajúci doplnok ústnej hygieny, pričom pri použití už 2x týždenne zaznamenáte rozdiel.
Cieľom starostlivosti o zuby je dokonalé odstránenie zvyškov potravy a povlaku a mať krásne a zdravé zuby a ďasná. Pri dodržiavaní týchto jednoduchých pravidiel starostlivosti o ústnu dutinu tento efekt zaručene skoro dosiahnete. Odmenou vám budú krásne a zdravé zuby, ktoré budete ukazovať v nádhernom žiarivom úsmeve.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Veľmi pekne ďakujem za Vaše kvalitné služby,a veľmi sa teším na Vašú medicínku pretože ten môj prekyslený organizmus mi robí veľké problémy a taktiež ma veľmi obmedzuje v pohybe.“

Peter Sysel