Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Ranná rutina pre úspešný deň

Ranná rutina pre úspešný deň

Nie nadarmo sa hovorí, že ráno robí deň. Začiatok nášho dňa podstatne ovplyvňuje našu celodennú energiu. Je len a len na nás, aký deň si vytvoríme. Každé ráno je presne také, aké si ho urobíme a začiatok dňa je v našej moci. Pozitívny štart nového dňa nás nabije pozitívnou energiu, z ktorej môžeme čerpať počas celého dňa. Naša ranná rutina môže napomôcť eliminácii stresu, s ktorým častokrát počas našich bežných dní bojujeme. Každé ráno nemusí vonku svietiť slniečko, ale vďaka našej rannej rutine môže náš deň byť slnečný i bez dobrého počasia. Poďme sa spoločne pozrieť na pár tipov ako odštartovať náš deň pozitívne.

Telefón odložte na neskôr

Ruku na srdce, či aj vy nepatríte medzi tých, ktorých prvé ranné myšlienky smerujú k mobilnému telefónu. Skontrolovať aktuálne správy zo sveta, prečítať si emaily, odpísať na sociálnych sieťach...to všetko síce k ránu patrí, avšak počká to na nás aj pár desiatok minút po prebudení a svet sa nezrúti. Náš deň by jednoznačne nemal začínať pol- hodinovým rozptyľovaním našej čerstvo zobudenej mysle mobilným telefónom. Vyskúšajte si dať záväzok alebo menšiu výzvu a vydržať bez mobilného telefónu minimálne polhodinku po prebudení. Nechajte si čas len pre seba, nerozptyľujte sa bezprostredne po prebudení všetkými správami, povinnosťami a udalosťami, ktoré na vás striehnu z mobilného telefónu. Čaká vás náročný deň? Prečo sa okamžite od rána stresovať e-mailami a správami, keď sa naň môžete pripraviť s pokojom a čistou mysľou?

Pozitívne myšlienky priťahujú pozitívnu energiu

Ste to, na čo myslíte. A nemožno to poprieť. Ak od samotného zobudenia myslíte na to, aký zlý a ťažký deň vás čaká, on si veru aj na vás počká a bude presne taký. Skúste negatívne myšlienky nechať v kúte pod posteľou a od momentu zobudenia myslieť pozitívne. Nemožno poprieť, že každý deň bude prechádzka ružovou záhradou. Častokrát na nás čakajú náročné výzvy, avšak zvládneme ich oveľa lepšie a pokojnejšie, ak sa už od rána naladíme na pozitívnu vlnu. Naše myšlienky majú veľkú moc. Presvedčte sa o tom sami a hneď zajtra ráno vyskúšajte myslieť na to, že vás čaká príjemný deň, plný pozitívnych udalostí a príjemnej energie. Ďalším skvelým ranným zvykom je v hlave alebo pokojne na papier napísať zoznam vecí, za ktoré ste vďačný. Začať ráno s vďačným a pozitívnym prístupom dokáže zmeniť naše celodenné pocity na nepoznanie. Presvedčte sa sami. Máte na to šancu v každý nový zajtrajšok.

Venujte si 5 minút len pre seba

Máte ráno 5 minút? Ak odpoviete, že ste príliš zaneprázdnení, ide len o zbytočné výhovorky. Nikto nie je tak zaneprázdnený, aby si ráno neprivstal o pár minút skôr a nevenoval svojmu štartu dňa trochu energie. Ak by sa tých 5 minút u vás predsa len ráno po prebudení našlo, vyskúšajte ich venovať jemnej joge, strečingu alebo meditácii. A úúúplne najideálnejšie by bolo skombinovať jemné ranné precvičenie a pár minút meditovania. Sústredenie sa na prítomný okamih nás počas celého dňa ochráni pred intenzívnym prežívaním stresových situácii, a práve prostredníctvom krátkych meditačných cvičení sa kúzlo prítomného okamihu môžeme naučiť zaradiť do nášho bežného života. Kedy je na meditáciu vhodnejšia chvíľa ako ráno, keď je naša myseľ čistá a nič ju nerozptýlilo?

Raňajky - základ energie pre úspešný štart nového dňa

Vyvážené raňajky sa postarajú o energiu, ktorú jednoznačne oceníte. Zvážte si, či začnete deň ťažkým jedlom, ktoré vás nenasýti alebo zvolíte možnosť raňajkového jedla, v ktorom je vyvážené zastúpenie všetkých dôležitých makroživín.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„S Vašimi produktami, službami a zákazníckym prístupom som veľmi spokojná, preto Vás priebežne odporúčam aj ďalším potenciálnym zákazníkom - rodine, známym. Tí ktorí už cez Váš obchod nakúpili, sú tiež spokojní. Takže Vás budem odporúčať naďalej a ďakujem za spoluprácu.“

Adriana Kiripolská