Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

S Chlorellou k zdravému telu

S Chlorellou k zdravému telu

Pokiaľ ide o zdravie nášho organizmu, odpoveď sa takmer vždy nájde v prírode. V dnešnom článku vám predstavíme jednu z najstarších foriem života, ktorej účinky však využívame dodnes. Jednobunková zelená riasa - to je Chlorella pyrenoidosa.
V minulom článku sme vám predstavili účinky zeleného jačmeňa(preklik na článok). Zelený jačmeň sa spolu s Chlorellou zaraďuje medzi tzv. zelené potraviny, ktoré majú na náš organizmus vynikajúce detoxikačné účinky.

Detoxikácia a očista

Chlorella je výrazne zelenej farby, čo zároveň znamená, že disponuje vysokým obsahom chlorofylu, ktorý má protizápalové a dezodoračné účinky. Vďaka jeho schopnosti neutralizovať pachy býva táto zložka pridávaná do ústnej vody, zubnej pasty či žuvačiek. Zároveň však dokáže očistiť celý organizmus aj zvnútra. Práve preto je užívanie Chlorelly prospešné. Dokáže „očistiť“ a okysličiť krv a zároveň urýchľuje hojenie vnútorných rán akými sú napríklad vredy či zápaly. Pozitívne účinky má aj na regeneráciu pečene, tráviaci a imunitný systém organizmu.

Zázračné účinky Chlorelly podporuje aj jej vysoký obsah vlákniny, ktorá má schopnosť pomáhať telu zbaviť sa jedov, ťažkých kovov a usadenín. Vláknina v Chlorelle tieto látky viaže, absorbuje a odvádza z nášho tela.

Sexuológ Chlorella

Hoci to znie neuveriteľne, schopnosť Chlorelly urýchľovať reprodukciu buniek pomáha zvyšovať našu sexuálnu aktivitu. Veľmi významný efekt má Chlorella aj na „sexuálnu silu“, ktorú pozitívne ovplyvňuje a zvyšuje ju. Radim Uzel, známy český sexuológ dokonca verejne propaguje účinky Chlorelly a jej vplyv na sexualitu.

Vitamínová bomba

Chlorella pyrenoidosa obsahuje viac než 20 vitamínov a minerálov. Obsahuje najmä vitamín C, B1, B2, B6, B12, E či K, množstvo nenasýtených mastných kyselín a rastový faktor CFG, ktorý má omladzujúce a posilňujúce účinky. Chlorella teda pozitívne vplýva na spomalenie procesu starnutia. Je taktiež bohatým zdrojom už spomínaného chlorofylu, betakaroténu, proteínu, horčíka, vápnika a železa.

Prečo práve Chlorella?

Vďaka všetkým látkam ktoré obsahuje má teda riasa Chlorella schopnosť:

  • Prečistiť organizmus,
  • Chrániť srdcovo-cievny systém,
  • Podporovať imunitný systém,
  • Spomaľovať starnutie,
  • Pôsobiť protirakovinovo,
  • Podporovať správne trávenie,
  • Stimulovať rast a vývoj ľudského tela,
  • Pomáhať k správnej hladine cukru v tele (výhoda najmä pre diabetikov),
  • Podporovať sexuálnu aktivitu,
  • Zmierňovať zápaly, alergie či vredy.
Vyskúšajte užívanie tohto zeleného zázraku. Pre správne užívanie si pozorne prečítajte dávkovanie.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Objednavka mi bola dnes v poriadku dorucena, dakujem za promptne a spolahlive jednanie, vyjadrujem velku spokojnost s Vasimi sluzbami...“

Pallajova