Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Spoznajte obchod, v ktorom nakupujete

Spoznajte obchod, v ktorom nakupujete

Patríte medzi našich verných zákazníkov, počuli ste o našom e-shope alebo uvažujete o prvom nákupe u nás? Vydajte sa s nami za príbehom našej firmy a uistite sa tak, že nakúpiť u nás je tá správna voľba. BioCare sa vám s radosťou bližšie predstaví. Obchod začal písať svoj príbeh v roku 2008 a neustále napreduje v kvalite, ktorú ponúka. Už je to viac ako jedno desaťročie, čo sa snažíme ukázať, že sa skutočne dá žiť BIO a pri tom aj myslieť EKO. Toto jedinečné poslanie obchod premieta do svojho neustále širšieho a zaujímavejšieho sortimentu, ktorý ponúka svojim zákazníkom, pričom nepretržite dbá na ich skutočné potreby a požiadavky. Spokojnosť zákazníkov so službami a produktami obchodu je dôkazom kvality, ktorá predstavuje jeden z významných prívlastkov pre BioCare. Za našou firmou sa však skrýva ešte omnoho viac.

Ak hľadáte internetový obchod ponúkajúci produkty v bio kvalite, ktorý pristupuje k nášmu životnému prostrediu ekologicky a jeho prioritou je spokojnosť zákazníkov, tak je BioCare.sk tým správnym miestom pre nákup. Usilujeme sa svojim zákazníkom prinášať zdravšie a ekologickejšie alternatívy potravín, výživové doplnky, ale i sortiment kozmetiky a drogérie. Svojou cenovo dostupnou ponukou, chce ukázať, že starostlivosť o zdravie nemusí automaticky byť finančne náročné a nemožné.

Podporujeme aj lokálnych výrobcov

Na rozdiel od iných spoločností pôsobiacich na trhu je tá naša verná našej milovanej domovine. BioCare.sk je od svojho začiatku počnúc s dneškom slovenskou obchodnou firmou zamestnávajúcou svojich zamestnancov výlučne na Slovensku, pričom tovar expeduje zákazníkom zo slovenského skladu. Náš e-shop sa pýši nie len svojim slovenským pôvodom, ale i svojou neustále narastajúcou snahou podporovať aj lokálny trh a domácich výrobcov. Ponuka výrobkov sa snaží vychádzať v ústrety i všetkým, ktorý obľubujú vegetariánstvo alebo vegánstvo. Súčasťou sortimentu potravín sú i dietetické potraviny vhodné pre všetkých, ktorý trpia alergiou na mlieko a laktózu. Veľký podiel z celkovej ponuky internetového obchodu tvoria potraviny bez obsahu lepku a potraviny vhodné pre diabetikov. Nemožno nespomenúť i kategóriu raw food, ktorej produkty majú v ponuke tiež bohaté zastúpenie.

Vážime si životné prostredie

Neustále zvyšuje svoje úsilie zdôrazniť, aké je naše životné prostredie výnimočné a nenahraditeľné. Prírodu a prostredie, ktoré nás obklopuje si musíme vážiť a dôkladne sa oň starať, preto sa my v BioCare.sk snaží rozširovať svoj sortiment o produkty, ktorých výroba, používanie a zloženie sú v súlade s našim životným prostredím, neškodia mu a nezaťažujú ho. Výrobky z organickej bavlny neobsahujú žiadnu celulózu a pre naše prostredie nepredstavujú žiadne zaťaženie, čo je jeden z dôvodov, prečo sa rozhodol internetový obchod zaradiť tento sortiment do svojej ponuky. Všetci, ktorí sa snažia viesť svoju domácnosť ekologickým spôsobom, nemajú núdzu vo výbere eko produktov. Súčasťou sortimentu sú i kompostovateľné vrecia a tašky vyrábané z organických materiálov, ktoré sú biologicky rozložiteľné. Na prvý dojem pôsobia na nerozoznanie od obyčajných mikroténových výrobkov, a predsa je medzi nimi obrovský rozdiel, ktorý vyjadruje ohľaduplnosť voči nášmu životnému prostrediu. Presne to je cieľom a v tejto oblasti chce neustále dosahovať- byť ohľaduplný k nášmu životnému prostrediu. Kompostovateľné vrecia boli i súčasťou tohtoročnej výzvy #pomôžmeprírode, v ktorej sme vás vyzývali bojovať proti znečisteniu prírody. Každému, kto sa zapojil do výzvy a vybral sa do prírody zbierať odpadky, obchod poslal zadarmo ekologické vrecia.

Na zásielky využívame prioritne použitý materiál

Veľké množstvo zabalených zásielok znamená i veľké množstvo použitých materiálov. Pri balení sa nekamarátime s vlastnými „brandovými“ lepiacimi páskami. Usilujeme sa byť viac ekologický, zbytočne nekupujeme obaly, ale radi používame výplne a kartóny z „druhej ruky“. Namiesto plastových výplní využívame rôzny papierový odpad, noviny a postrihané kartóny, prípadne výplne, ktoré nam boli poslané s tovarom od výrobcov. Zásielky sú balené často do kartónov z druhej ruky, ktoré už boli použité, čo možno na prvý pohľad nevyzerá vždy esteticky, avšak plní to svoj zámer-šetriť naše životné prostredie. Milou bodkou na záver je situácia, ktorá sa nám prihodila pred nedávnom, keď sa nám spätne cez ďalšieho dodávateľa vrátil kartón, ktorý sme pred tým už odoslali niekde inde (spoznali sme ho podľa vnútra kartónu, kde si občas píšeme poznámky). Obnovovať už použité veci sa oplatí, a to nie len pre lepší pocit na srdci, ale predovšetkým kvôli našej prírode.

Pamätajte, že príroda nikdy nezradí srdce, ktoré ju miluje a ekologický prístup nášho internetového obchodu BioCare k nášmu životnému prostrediu je krásnym príkladom toho, že všetko sa dá robiť v súlade s našou prírodou a s nekonečnou láskou k nej. Potešia nás návrhy na zlepšenie aj konštruktívna kritika, ďakujeme.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Zásielku som prevzala, prišla v poriadku a s dodaným tovarom a službami som veľmi spokojná. Ďakujem.“

Jana Vidholdová