Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Vianočný darček od Biocare

Vianočný darček od Biocare Vianoce sú už predo dvermi a vy stále rozmýšľate, čím obdariť svojich blízkych?
Venujte im tento rok niečo naozaj potrebné, niečo na zlepšenie ich zdravia. Ponúkame vám niekoľko zaujímavých tipov.

Aby boli ženy krajšie
Túži vaša partnerka po lepšej postave? Darujte jej produkty, ktoré jej pomôžu. Odporúčame najmä ChilliBurner - prírodný prípravok z chilli na spaľovanie tukov v organizme. Výborný je aj ThermoFit či Slimcaps, čo sú kapsule, ktoré obsahujú prírodný extrakt z citrusového ovocia a guarany. Sú vynikajúcim antioxidantom a pomáhajú likvidovať tuky.
Potešiť môžete svoju polovičku aj Bio omladzujúcim krémom, krémom Anti-aging proti vráskam či Vivania krémom, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú.

Niečo aj pre mužov
Aj dámy môžu potešiť svojich partnerov darčekom od nás. Ak je ten váš športovec, vyberte mu napríklad ArgiNO drink - pre budovanie, rysovanie a regeneráciu svalstva, CLA - pomáha znižovať telesný tuk a podporuje rast svalov či Tribulus, ktorý zvyšuje výkon a pomáha rýchlejšie zotaviť organizmus.
Ak chcete pre manžela či priateľa vybrať niečo z kozmetiky, odporúčame napríklad Spomaľovač rastu chĺpkov, ktorý môžu využiť aj páni na časti tela ako je chrbát. Ak vášho partnera trápia lupiny, jednoznačne mu pod stromček kúpte NODÉ P z radu Bioderma. Je to aktívny šampón na suché lupiny, ktorého účinok pocítite už po prvom použití.

Podporte imunitu vašim deťom
Aj keď malé deti asi neocenia darované vitamíny pod stromček, ale určite ocenia, keď sa budú môcť po celú zimu hrať s kamarátmi v škôlke či sánkovať na najbližšom kopci. Podporiť ich imunitný systém totiž môžete napríklad tabletami na cmúľanie Echinacea, baza, propolis, ktoré sú určené deťom nad 3 roky, alebo ďalšími tabletami na cmúľanie Multivitamín pre deti.

Nezabudnite na starých rodičov
Asi najviac váš dar v podobe výživových doplnkov ocení staršia generácia. Ak majú vaši prarodičia problémy s kĺbmi, darujte im Artigel, čo je prírodný kolagén či Celadrin, ktorý znižuje zápaly a bolesť kĺbov, zlepšuje pohyblivosť kĺbov a podporuje hojenie. Ak vašich starých rodičov trápi vysoký cholesterol, darujte im BetaProtect, Caihua tablety či napríklad Lecitín. Na kŕčové žily zas pomáha napríklad ActivinProtect. Na upokojenie prostaty a zdravšie močové cesty je tu zas Saw Palmetto - prostata. Zlé trávenie sa dá aj vo vyššom veku odstrániť pomocou Gastra, Colenzycaps či GastroProtect.

Zľavový kupón: z7avpa
Kupón zadajte v košíku a potvrďte objednávku. V nasledujúcom kroku Vám systém automaticky odpočíta 7% zľavu z akéhokoľvek nákupu. Kupón je platný do 31.12.2012.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ste spoľahlivý, rýchly internetový obchod. Vôbec nemám obavu nakupovať. Ďakujem“

Rimma