Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Vyhrajte tohto roku boj nad jarnou únavou

Vyhrajte tohto roku boj nad jarnou únavou Jar je už predo dvermi a vy máte opäť paniku z jarnej únavy? Budete malátni, ospalí, bez nálady? Vyhrajte tohto roku boj nad jarnou únavou jej vlastnými, a teda prírodnými zbraňami. Vnašej ponuke ich nájdete hneď niekoľko, vyskúšajte.

Liquid Q
Liquid Q je tekutý prípravok obsahujúci koenzým Q10, ktorý zlepšuje výkonnosť, chráni pred stratou vitality, zvyšuje odolnosť voči stresu a čo je hlavné, zvyšuje energiu. Dámy ocenia aj to, že koenzým Q10 oddiali proces starnutia. Okrem toho Liquid Q podporuje zdravú činnosť srdca a je užitočný aj pre zdravie ďasien.

Guartabs
Ďalším bojovníkom proti jarnej únave je Guartabs. Tento prostriedok obsahuje guaranín, čo je látka podobná kofeínu. Výhodou guarany je to, že nemá vedľajšie účinky na ľudský organizmus, čo je ideálne pre činnosti vyžadujúce si plnú koncentráciu. Guartabs je preto vhodný pre študentov, vodičov, ale aj manažérov, pretože podporuje mozgovú činnosť, regeneruje a vitalizuje organizmus, ale má aj pozitívny účinok na potenciu.

Ubigoltabs
Ubigoltabs obsahuje až 30 miligramov čistého koenzýmu Q10, ktorý posilňuje srdce a zlepšuje jeho rytmus. Pravidelným užívaním tohto produktu zlepšíte svoju fyzickú kondíciu, budete oveľa lepšie čeliť únave, a to nielen tej jarnej. Tento prípravok je vhodný aj pri chronickej únave. Okrem toho Ubigoltabs pôsobí priaznivo pri paradentóze či iných chorobách ďasien. Čistý koenzým Q10 spomaľuje starnutie.

Starktabs
Aj tento produkt je ideálnym bojovníkom nielen proti jarnej únave. Obsahuje betakarotén, vitamíny z radu B, C a minerály v ľahko vstrebávateľnej podobe. Je ideálny pre športovcov, ktorým zlepšuje kondíciu, ale aj pre všetkých, ktorí majú ťažkú psychickú, ale aj fyzickú prácu. Pomáha aj rekonvalescentom po ťažkých ochoreniach alebo pri zvládaní zmeny biorytmu. Starktabs posilňujú imunitu, bojujú proti infekciám, zlepšujú chuť do jedla, ale pomáhajú aj zvýšiť potenciu a plodnosť.

Prevescaps
Hlavnou zložkou tohto produktu, bojujúceho nielen s jarnou únavou, je prevental. Je to látka, ktorá je v ochrane DNA až stokrát účinnejšia ako vitamín C a dvadsaťpäťkrát účinnejšia ako vitamín E. Prevescaps je výbornou prevenciou srdcových, obehových a nádorových ochorení, pomáha však aj pri chudnutí, kedy redukuje zásoby tuku a pôsobí proti únave či stresu. Pomáha aj znížiť vysokú hladinu cholesterolu, posilňuje cievy, tlmí bolesť hlavy či mierni astmatické a dýchacie problémy. Jedna kapsula Prevesanu predstavuje päť šálok veľmi kvalitného zeleného čaju Camelia sinensis.

Dynaforsis
Tento produkt obsahuje extrakt z Rozchodnice ružovej, inak známej ako zlatý koreň. Je to bylinka, ktorá vyniká mnohostrannými účinkami, je považovaná za takzvaný adaptogén, čo znamená, že pomáha organizmu lepšie sa adaptovať, prispôsobiť sa emocionálnemu stresu a odolávať fyzickej námahe. Dynaforce prispieva k zvýšenej fyzickej odolnosti, pomáha aj pri poruchách spánku, nechutenstve, regeneruje sily po fyzických výkonoch, zlepšuje náladu, ale znižuje aj vysoký krvný tlak.

Pri jarnej únave cítite telesnú, ale aj duševnú vyčerpanosť, ktorá vás prevalcuje kedykoľvek počas dňa. Pred jej príchodom je ideálne pripraviť sa na ňu a predchádzať jej ešte pred tým, než sa prejaví. Skúste preto vyskúšať niektorý z našich produktov a účinne tak zabojovať proti jarnej únave.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dakujem za zasielku, prisla v poriadku a ako vzdy rychlo. Dakujem aj za darcek, milo potesil.“

Alexander Soska